Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
esmu datoru bieds :( Uz tēmu sarakstu
Atbildes (30)
Redaktors, es jau mēģināju, tajā winā arī back up komandas ikona ir kā notepad. Mēģināju caur šito winu uzliekot back up E:/ diskam (tas ir tas otrs) bet bez rezultāta.
Uzzi, jeslji tut vasse mona 4em to jeshjo pomo4j kazhtsja nastupil horoshij povod pereinstaljaciji vsevo kompa, no togdaaaaa menja na neskoljko dnjej nebudet.
но зато потом долго без проблем будешь:) надо выбирать... но если договоришься с Айварено- он за вечер переинсталит. Что скажете, Айварено?:)
Uzzi 07.02.2005 07:38
nav ziņojumu
nav ziņojumu
eto jeslji u njevo jestj vse CD, da i jeshjo melo4j shto bi pereinstaljirovatj vsjo nado jeshjo odin komp kuda zanjesti vsju info.... a moj detskij toljko 4 GB tuda nevmestitsja vsjo shto nado sohranjitj. Tut odna Tilde na primerno 8 GB
я думаю у него флешки найдутся
Uzzi 07.02.2005 07:55
nav ziņojumu
nav ziņojumu
чегой то он молчит:)) АУУУ!!!
Uzzi 07.02.2005 07:56
nav ziņojumu
nav ziņojumu
многиу прграмки, которые видны у тебя на десктопе- можно с инете скачать и диски не надо:)
Uzzi 07.02.2005 07:56
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Vajadzīgs lielāks speciālists nekā es.Estikai ''samoučka'':D.Lai veicas Cleo!Gan jau esam tikušies kaut kur uz ielas.
Aivareno 07.02.2005 07:57
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ja tas ir iespējams tiešām vienā dienā sataisīt man datoru, tad cik vajag tik samaksātu, bet tad Aivareno jānāk ar savu PC kur infu pārmest,jo nu Tildes Jumis pazaudēt ar visu datu bāzi tā kā nebūtu vēlams, jo sevišķi tagad pirms gada pārskata sastādīšanas.
Aivareno, nu vo.. nāksies tad man dot brālēnam uz nedēļu. Var jau būt ka esam tikušies, grūti pateikt, ja neredzu Un kur Jūs strādājat ja nav noslēpums?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt