Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Algas nodokla gramatina
Dobrij den', kollegi!
Esli 4elovek rabotaet na predprijatii "A" s 05.02.05 bez nalogovoj, a 10.02.05 ustroilsja na druguju rabotu"B", no s nalogovoj, takoe vozmozhno (no odnovremenno on rabotaet i v "A")?
Atbildes (12)
Вполне возможно и вполне нормально!!!
es piemēram strādāju vienā darba vietā man ir nodokļu grāmatiņa, kur piemēro neapliekamo un atvieglojumus, bet otrā darba vietā nav grāmatiņas un tur ietur IIn no visas algas.
Piekritu Cleo. Man ir tā pat
Nu vot , k primeru, ja dolzna prinesti nalogovuju knizhku na otmetku v nodarbinasanas agenturu, 4tobi na sledujuwij mesjac polu4it posobie po bezrabotice. I esli zhe ja rabotaja bez knizki nalogovoj, oni ved' ne uznajut, 4to ja rabotaju. Polu4aetsja, 4to ja dolzhna sama skazat'....
Если на Вас подавались сведения о поступлении на работу , то и без налоговой книжки у них есть исчерпывающая информация про Вас.
За вас же налоги платят, да и пазиноюмс о работниках сдают - все равно узнабт
I ja dumaju, tak ne dolzhno bit'. Nalogovaja na rukah, i sam rabotaew oficialno...I tam, i tam dengi polu4aew. Ili s bezraboticej drugoj vopros?
I ja dumaju, tak ne dolzhno bit'. Nalogovaja na rukah, i sam rabotaew oficialno...I tam, i tam dengi polu4aew. Ili s bezraboticej drugoj vopros?
Zna4it, mozhno sna4ala ustroitsja bez nalogovoj, a nalogovuju prinesti potom vo vtoruju firmu
Все узнают, если захотят. Сейчас все сведения есть в СГД. А может и другие службы имеют доступ к этой базе.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture