Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN likme. Precec pardosana Latvija-ES Uz tēmu sarakstu
PVN likme. Precec pardosana Latvija-ES
Kada dodokla likme PVN jepiemero ja preces pardosana notiek Latvija firmai no Ausrtijas.Firmaino Austrijas nau registracijas PVN Latvija.
Atbildes (15)
Bet prece tiks izvesta no Latvijas? Ja nē, tad PVN 18%.
Tāpat it kā būtu darījums ar Latvijas firmu, kura nav PVN maksātāja.
Īsti nesapratu laikam. Kas nav PVN maksātājs? Un kurš pērk, kurš pārdod?
Austrijas firma pardos prece Krievijas firmai ,kura izvedis preci uz Krieviju
Pardod Latvijas firma perk Austrijas firma (pardosana notiek Latvijas teritorija)Likuma par PVN panta 7 punkts 5 rakstits ka firmai no Austrijas jaregistrejas ka PVN maksatajam
Nu tas ir viņu problēmas, Jums tik un tā vajag pārdot ar PVN 18%. Jo dokumentu ka prece ir izvesta Jums nav.
Vienalga nepaprotu, uzraktiet to procedūru visu no sākuma līdz beigām. Nekā no iepriekšējā nevaru saprast. Vai varbūt man nav tik lokana domāšana.
Latvijas firma pardod preci firmai no Austrijas kura talak pardod preci Krievijas firmai .Vis notiek Latvijas
teritorija.Arkadu likmi PVN jaraksta dokumentus .
Izvedod preci no Latvijas uz ES valstīm PVN 0%. Kam viņi pārdod tālāk, tā nav Jūsu darīšana.
Если процедуру экспорта начнете вы, то счет с 0%, если вы не оформляете экспорт, то 18%.
Elita, товар из Латвии не вывозится!
Kura firma kārtos eksporta procedūru, no tā arī atkarīgs PVN. Jums jau Xan atbildēja.
Visiem L.PALDIESvis skaidrs
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture