Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Help!!!!!!!!!!!!!
Ja uzņēmumam ir periodiskā inventarizācijas metode, ar kādu grāmatojumu es varu norakstīt krājumus sava veikala telpu rekonstrukcijai. Divu nedēļu laikā men neviens grāmatvedis uz šo jautājumu nevar atbildēt. Kāds taču to zina!
Jau ieprikš vislielākais paldies tam, kurš man beidzot to varēs pateikt.
Atbildes (13)
Дт расходы на ремонт (7ХХХ) Кт товары для продажи (7ХХХ)
Mana vakardienas atbīlde neder?
Я думаю, Д7550 Хоз.расходы К71ХХ Товар, материалы и т.п. И бух.справку написать.
Oi! Jautājums jau cits! Atvainojos!
Pilnīgi piekrītu Amuil. Jums vienkārši vajag novirzī izdevumus no viena operācijas konta uz otru.
Jā es arī tā domāju: D1240(rekonstrukcija) K7120
A revidenti uzreiz - pašpatēriņš, jāmaksā nodoklis utt.
Ja jums ir periodiskā metode, tad jau uzreiz iepērkot varat likt uz remonta izdevumiem nevis uz precēm. Ja nu tas nav iespējams, tad tiešām no precēm pārgrāmatojiet uz remonta izdevumu kontu.
Es arī uzskatu ka no pašpateriņa jāmaksa PVN atbilstoši likumdošanai.
Lai Jūsu revidenti palasa likumu un definīciju "pašpatēriņš".
Если используется термин "pašpatēriņš" - автоматически и ХДС хочется вспомнить. Как я, например.
Самопотребление, 'это когда сам изготавливаешь что-то и сам приобретаешь. А в данном случае просто часть товара на свои нужды пошла. 'Эту часть можно было и отдельно закупить - тогда б народ и не заморачивался бы!
Uzreiz norakstīt nevar, jo preces no dažādām PPR, piegādātājiem, periodiem utt. Mani mulsinaja tas, ka 7120 jāliek kreditā, bet laikam jau tā jādara.
Bet kā savadāk? Ja jus iegrāmtojat uz vienu kontu, bet pēc tam saprotāt, ka tas nebija tas konts ... Protam varat izlabot to vesu grāmatojumu, sadalot kontejumu uz divām pusēm...
Bet kā savadāk? Ja jus iegrāmtojat uz vienu kontu, bet pēc tam saprotāt, ka tas nebija tas konts ... Protams varat izlabot to vesu grāmatojumu, sadalot kontejumu uz divām pusēm...
Paldies, paldies visiem!!!!! Lai jums laba darba diena.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture