Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN 1 II daļa
Mums Igauņi par preci piestāda rēķinu EUR, bet PVN 1 atskaitē jānorāda preces vērtība nacionālajā valūtā. Pēc kāda principa man jāpārēķina? Es visulaiku ņēmu (internetā) pēc Igaunijas valsts bankas kursa un uzreiz no EUR dabūju EEK, bet man viena kolēģe saka, ka jāpārrēķina EUR uz EEK pēc Latvijas bankas kursa. Kā tad īsti ir?
Atbildes (3)
Думаю, правильнее pēc Igaunijas valsts bankas kursa.
Es arī domāju, ka jārēķina pēc LB kursa: 1 EUR = X LVL konkrētajā datumā (EEk vispār neskatos)Katru mēnesi nododu atskaiti, aizrādījumi nav bijuši... Arī nodokļa audīts ir bijis... varbūt tomēr es kļūdos... Visa dzīve vienās šaubās...
18.23. 6.ailē – saņemto preču vērtību tās dalībvalsts valūtā, kura ir piešķīrusi PVN reģistrācijas numuru preču piegādātājam;
Manuprāt Albinai ir taisnūba...
Man ir pavisam cits variants: Krievija raksta rēķinu dolāros, bet tas uzrādās I. daļā Forši, vismaz normatīvos aktus palasījos...:D
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture