По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

maksājumu reģistrācija bez kases aparātiem Uz tēmu sarakstu

maksājumu reģistrācija bez kases aparātiem
SIA pieder internet veikals. Tā veic preču pārdošanu un preču piegādi klientiem "līdz durvīm". Līdz šim klients norēķinājas par pakalpojumu/preci, iemaksājot naudu SIA bankas kontā. Saskaņā ar 2.1 punktu no VID 18.06.1999. rīkojuma Nr. 361, SIA var izmantot VID reģ. darījumu apliecinošas kvītis. Vai es pareizi esmu sapratis? Un "iepriekš reģistrēti pasūtījumi" attiecas arī uz elektroniskā veidā izdarītiem pasūtījumiem? Kā saprast "iepriekš reģistrēti pasūtījumi"? Paldies.
Konsultants
Konsultants 13.06.2002 12:30
nav ziņojumu

Atbildes (1)

Es domāju, ka nav nozīmes kādā veidā realizējas pasūtījuma process - klienta klātbūtnē, pa telefonu, faksu, vai ar Interneta palīdzību. Galvenais - pierādīt, ka tiešām visa realizācija notiek tikai ar pasūtījumu starpniecību. Jums obligāti jābūt pasūtījumu reģistrācijai - vai izdrukātā veidā, vai arī programmā, lai pie pārbaudēm visus pasūtījumus varētu redzēt un saprast treša persona (es domāju VID specialisti). Lai būtu drošāk varētu pieprasīt oficiālo skaidrojumu no Jūsu VID nodaļas.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 18.06.2002 17:30
2608 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.