По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Revidenta viedoklis Uz tēmu sarakstu

Revidenta viedoklis
Vai Jums ir praksē gadījusies situācija, kad uzņēmuma zvērinātais revidents darbojas ar tēzēm - mans viedoklis šai jautājumā ir tāds un es Jums došu slēdzienu ar piezīmi.Pat neklausās un neskatās ka grāmatojumi tiek pamatoti ar konkrētām Finansu Ministrijas vēstulēm- atbilde viena "Es tā uzskatu un es tā rakstīšu".

Likumdošanā ir tik daudz neprecīzi formulēti jautājumi, kas netiek precīzi atrunāti, ka šādas situācijas gadās sastapt bieži.

Vai ir pamatots arguments " Jā tāda FM vēstule ir un starptautiskajos grāmatvedības standartos tā ir rakstīts, bet mums seminārā lasīja savādāk"

Vai ir nepieciešams revidenta slēdzienā uzsvērt Gada pārskata pielikumā atspoguļotos faktus zem teikuma " Neizsakot piebildi vēršu uzmanību uz problēmu, kas ir atspoguļota gada pārskata pielikumā"

Ja reiz pielikumā informācija ir ietverta tad manuprāt pietiek ar apstiprinājumu, ka gada pārskats sniedz informāciju .....
Gunta
Gunta 09.07.2002 13:01
nav ziņojumu

Atbildes (1)

revidenta sledziens ir viņa paša viedoklis, kas balstits uz revizijas gaitā iegūto informāciju. piebildes itkā ir ieteikumi vadībai, bet anyway nepatikami gramatvedim. jebkura piebilde revidentam jāpamato un ar visparigu frazi jums tur nav pareizi nepietiek.

nakoshgan ņemsiet jaunu revidentu un ar šo vairs nesadarbosieties[protams, ja jums ir teikšana pie revidenta izveles]
Ad
Ad 09.07.2002 14:27
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.