Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
VID prasa inv.aktus kasei.
VID prasa kases
inv.aktus.essagatavoju uz 30.decembri.Vaipar katru veikalu arī jāveido.Ko tad rakstīt ailēs - ieņēmumu un izdevumu dokumenti.EKAčeku numurus???
Atbildes (12)
Veikalos kases atlikuma inventarizācijas aktam jābūt par maiņas naudu ar naudas nomināliem.
Как во всякой инвентаризации:
номинал-- Х кол-во= сумма,
например:
10,00 х 5 = 50,00
1,00 х 2 = 2,00
0,05 Х 4 = 0,20
Всего: 52,20 лата в кассе
+ Шапочка, состав комиссии, подписи
varbūt var norādīt kā dokumentu pēdējo Z atskaiti, bet naudas zīmju nomināliem jābūt noteikti.
Ok.sapratu.Paldies Jums visiem.Īpaši CLEO kas mani glāba cik spēdama.
Aivareno, после таких слов вы просто обязаны починить Клео ее компьютер, когда он в очередной раз сломается
Albina, železo eto mne ne po zubam.Votbumagi drugoe delo - no ja tolko nacinaju i učus.
А разве остатки по последнему Z отчету должны совпасть с остатками в кассе предприятия?
Aivareno, iešu konsultēties, kad ieniršu tirdzniecības sfērā

tikai godīgi sakot nezinu, uz kurieni jāiet
Julijatim, я думаю речь идет о разменке в ЕКА.
Es arī domāju, ka jāinventarizē maiņas nauda, jo pārējā nauda jau nodota kasē.es izveidoju trīs aktus.Katraistruktūrvienībai un kasei.Cleo es pats tikko sarunāju sev skolotāju.Tā kā vēl padarbojies ar kokiem un tad pie tirdzniecības varēsi ķerties.Ļauj man pašam drusku apgūt grāmatvedības gudrības.Skolas sols - nav īpaši daudzsološi.Kaut arī grāmatvedības eksāmenu noliku uz 10
Aivareno, labi, sarunāts, vēl ar kokiem paņemšos :))), bet kad zināšu, kur iet mācīties tirdzniecības specifiku. Laikam jau tur nav nekas īpaši sarežģītāk, lai gan ir noteikti savi knifiņi.
Protams nav nekā diži sarežģīta.Cilvēks spēj vairāk nekā viņš pats domā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture