Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Paligaa-lizings (pvn)
Labvakar, kam veel neguljas.
Man situ'acija taada. Lizings tika noformeets 2003.g. Mshina 2004.tikasasista.Sanemam apdroshinasanasnatlidzibu.
Veicu sadus gramatojumus:
D12311 K5170= 4730,30
D2391 K5170= 974,89 (PVN)
Viss jau it kaa butu labi, bet kad lizings mums izstadija atlikuma rekinu man ar vinjiem neiet kopa PVN, jo nosledzot ligumu es uzskaitiju visu PVN summu. Vinji izstaadot atlikuma rekinu ar PVN aplika atlikusho summu un pedejaa menesha procentus.
Kaa lai es izgraamatoju to summu, kas neiet kopaa
Es domaju ta:
D2391 K5170= 70.03LVL
Tad viss iet, bet gribu p'arliecinaaties vai domaju pareizi.
Atbildes (3)
2003.gadaa arii procentu maksajumi aplokaas ar PVN(lizinga kompanijas aplika).Tas bija finansu lizings.
Sanemot lizinga ligumu mes tacu uzskaitam visu PVN summu.PVNneit kopaa tapec, ka vinji ar PVN pec auto sasisanas aplika pamatsummu un procentu maksajumu par nakamo menesi.
Liels paldies. Citadi no visaam daudzajam bilanceem galva iet konusaa. Sitaa palikusi peedejaa. Nekas,gan jau buus svetki arii gramatveziem no 02.05 visiem gramatveziem briivdienas:)))
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture