Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Дата выплаты зарплаты ??? Uz tēmu sarakstu
17 ziņojumi
Atbildes (11)
На курсах в "Бухсервиссе" нам объясняли, что дата, указываемая в Зинёюмсе, показывает реальную дату выплаты з/п значит ИИН должен был быть удержан, и не позднее след. дня перечислен в бюджет. Поэтому в посл.графу надо ставить дату рассчетов с увольняемым лицом.
261 ziņojums
Держали переплату - другого решения я не нашла nav ziņojumu
2)а 29 числа – за апрель - отчет за апрель.
Дата - та, которая указана в труд.договорах.
nav ziņojumu
nav ziņojumu
852 ziņojumi
Maijā tiek sniegta atskaite par aprēķināto algu aprīlī un ieturēto IIN martā plus par no aprīļa algām ieturēto un budžetā iemaksāto IIN, jo aprīļa algas izmaksātas 29.aprīlī un tad jau arī IIN ir ieturēts un samaksāts - algas izmaksas datumu es droši vien liktu to kāds minēts darba līgumos (teiksim 10).
Jūnijā atskaitē paradīsies par maiju aprēķinātās algas, bet nebūs IIN, jo tas jau cik saprotu būs uzrādīts iepriekšējā mēneša atskaitē - tāpēc IIN no maija algām parādīsies atskaitē ko nodos jūlijā par jūniju.
Datums 10.ailē tiek uzrādīts tikai uzņēmumu, graudniecības utml.līgumu gadījumos, bet ne darba līgumu gadījumos.
5. Algas nodoklis iemaksājams budžetā reizi mēnesī, kad bankā tiek saņemta nauda iedzīvotāju ienākumu izmaksai. Darba devēji, kas iedzīvotāju ienākumus izmaksā no kases ieņēmumiem, nesaņemot naudu bankā, iemaksā algas nodokli budžetā nākamajā dienā pēc algas izmaksas.
šeit ir tekts ka iemaksā budžetā reizi mēnesī. Bet nododot VID-am atskaiti par atbrīvotajiem darbiniekiem un nenomaksājot IIN atbrīvošanas dienā, parādās parāds un soda nauda. Ja arī nomaksājam IIN atbrīvošanas dienā un atskaitē uzrādām 10.datumu(pēc šī piemēra), vinalga parādīsies soda nauda(no 10. līdz 29.datumam). Man VID pateica, ka varam uzrādīt pēdējo izmaksas dienu - šeit 29.datumu
Es arī turu pārmaksu IIN, lai pēc katra atbrīvotā nedūtu jāpārskaita nodoklis.
619 ziņojumi