Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pakalpojumi no ES PVN deklarācijā? Uz tēmu sarakstu
Pakalpojumi no ES PVN deklarācijā?
Sveiki, gribeeju zinaat, vai 50.rindaa(ES valstīs saņemtās preces) jāmin arī pakalpojumi, kurus esam tur saņēmuši ar 0% likmi? Respektīvi - mums tiek piestādīts garantijas remonta rēķins no ES ar 0% likmi. (mēs esam garantijas devēji, remontu veica franči)
Atbildes (13)
Pakalpojumu vērtību PVN deklarācijā nav jāuzrādā, bet nodokli gan -t.i. aprēķinātais nodoklis 54.rinda bet priekšnodoklis - 63.rinda
А стоимость услуг полученных из ES указывается в 1 или во 2 PVN deklarācijas pielikumā?
Тогда получается, что расписывать валюту документа не нужно - все в латах?
48.ailē, neuzrādot pielikumā
Но услуги Полученные из ЕС, а не Оказанные
Ольга, получается, что для услуг расписывать валюту не надо.
Спасибо,только все равно в голове не укладывается PVN 1 pielikums "Par iekšzemē iegādātajām prēcem un saņemtajiem pakalpojumiem". Не логично как-то получается
Более того, в первом приложении нужно указывать полученные услуги из третьих стран, на которые накручивается реверс.Там вообще нет никакого VAT.
Так 48.ailе нужно запольнять PVN deklarācijā? :-?
Olga M, мы говорим о полученных услугах;)
а в 48 строке-оказанные.
Спасибо! Внутренний голос мне подсказывал такой же ответ, но хотелось уточнить.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture