Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ieejas biļetes
Laba diena. Man tad neliels jautajums. Direktors atnesa ieejas biļeti uz izstadi (piemeram izstade, ko riko Kipsala). Izstade tematika tieshi saistita ar saimn.darbibu Bet skatoties uz nodotu ieejas bileti, es nezinu, vai drikstu laist vinu izdevumos un atskaitit PVN. It ka ir pardeveja rekviziti, biletes nr. un cena noradita ar PVN un bez.
Ka pareizi rikoties, paldies.
Atbildes (9)
Pēc būtības var likt saimn.izdevumos un būtu labi uztaisīt rīkojumu par izdevumeim uz tadu pasakumu.
Nodokļu rēķinā jābūt arī pircēja rekvizītiem. Es šinī gadījumā PVN neieturētu.
nee, musu rekvizitu nav. tas ir standarta ieiejas bilete.
Ja es uzrakstishu rikojumu par izstades apmeklejumu un ielaidishu izdevumos, bet PVN neatskaitishu- tas bus pareizi?
Jā, jo PVN atskaitīt nav pamata
А почему нельзя выделять ПВН? Объясните, плииз
Потому как нет всех реквизитов предусмотренных ст.8 закона о НДС.
Как-то глупо получается. На билетах нет возможности впихнуть покупателя, получается гос-ву дарится ПВН. Но ведь выставка связанная с хоз дет-тью. И суммы там маленькие. Может мы сильно перестраховываемся.
Можно попросить квитанцию к билету.
А интересно этот билет ему с неба упал или он его купил? И каким образом он покупку может подтвердить?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture