По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

grāmatvežu sertifikācijas centrs Uz tēmu sarakstu

grāmatvežu sertifikācijas centrs
Vai ir kādas atsauksmes par SIA" Biznesa komplekss " kursu programmu un Grāmatvežu sertifikācijas centra piedāvāto sertifikātu . Es patreiz kārtoju LR Grāmatvežu asociācijā . Mani neapmierina piedāvāto kursu kvalitāte .
Evijad
Evijad 23.10.2002 10:24
nav ziņojumu

Atbildes (2)

кроме качества преподавания существенен вопрос бытовых условий. Если комната маленькая, тесно, душно - это нарушение санитарно-гигиенических норм. Начинаешь требовать нормальных условий - заявляют "не хотите учиться - не учитесь". Договор предлагают стандартный. Пробуешь внести туда условия о нормальных бытовых условиях - не соглашаются. Скандалить ( подавать в суд) пока не хочется.
Solo
Solo 24.10.2002 11:25
nav ziņojumu
Labdien , Solo , vai SIA " Biznesa komplekss " kursi notiek Jūsu aprakstītajās telpaas , vai arī Jūs domājāt asociācijas kursus . Man ir pretenzijas pret to , ka asociācija nav akreditējusi savas tiesības piešķirt šo sertifikātu , bet rīkojas atbilstoši standartam , vai tā nav maldināšana .Par sliktajiem apstākļiem es pat neiedomājos celt pretenzijas.
Evijad
Evijad 24.10.2002 11:44
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.