По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Summētais darba laiks Uz tēmu sarakstu

Summētais darba laiks
Esmu grāmatvede valsts uzņēmumā.Man ir mazs bērniņš un es darbā visu laiku atrasties nevaru.Vaiir iespējams noformēt darba līgumu, kur nebūtu noteikts darba laiks 8-17 un darbu varētu veikt sev iespējamā laikā, jo kā jau grāmatvedim darbs ir periodiski.Koizsaka summētais darba laiks, kā to formē un vai to var pielietot dotajā situācijā.
Liesmina
Liesmina 19.07.2005 12:56
8 ziņojumi

Atbildes (4)

Можно оформлять и суммированное время. Но это время предумострено, если временами будете работать больше 8 часов в день и с выходными по графику, а не в субботу и воскресенье.

Т.е. в случаях, когда невозможно установить нормальное время 40 часов в неделю с двумя (или иногда одним) выходным.
Maija
Maija 19.07.2005 13:04
28223 ziņojumi
А может кто-то подсказать как оформляются продавцы при рабочем дне 8,00-22,00 воскресенье8,00-20,00 ,смена по неделям .У меня получается переработка ,допустим сверхурочные оплатим,но это же постоянно перегрузка ?
Dzana
Dzana 19.07.2005 15:12
2165 ziņojumi
Со скрипом может и впишетесь в норму. Но надо точнее считать, чтобы 144 часа за 4 месяца не превысилось.
Maija
Maija 19.07.2005 15:17
28223 ziņojumi
Я придумала в договорах 2-х разовые обеденные перерывы -но мне кажется это как-то "косенько"-всем же ясно что переработка есть.
Dzana
Dzana 19.07.2005 15:23
2165 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.