По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Personas kartītes Uz tēmu sarakstu

Personas kartītes
Vai personu kartītes ir nepieciešamas, ja visi dati par darbiniekiem ir saglabāti elektroniskā veidā?
Engelitis1980
Engelitis1980 21.07.2005 11:57
11 ziņojumi

Atbildes (6)

У Вас должна быть возможность распечатать Персональные карточки. Например, при ликвидации предприятия в архив сдаются Персональные карточки в бумажном виде ( по крайней мере, пока).
Elena_a
Elena_a 21.07.2005 12:01
126 ziņojumi
es piekrītu Elena_a
Bums
Bums 21.07.2005 12:02
166 ziņojumi
personiskais konts vai personas kartīte? Ja nemaldos bija daudz diskusiju par to, ka tādus datus uzņēmums nemaz nedrīikst glabāt, ja nav reģistrējies saskaņā ar Likumu par fizisko personu personas datu aizsardzību.
Cleo
Cleo 21.07.2005 12:09
19235 ziņojumi
Personas kartītes ir vajadzīgas. un iepriekšējā grāmatvede manā uzņēmumā pilnīgi neko nav drukājusi ārā no datora līdz ar to nav arī dokumentu. es uzskatu, ka dokumentam ir jabūt dokumenta veidā, nevis tikai saglabātam datorā, ja nu tā programma uzkaras? vai vīruss un dati tiek izmainīti?neviens taču neiet pie notāra ar disketi bet iet ar reālu dokumentu.
Indrina
Indrina 21.07.2005 14:25
nav ziņojumu
es gribēju teikt personiskā konta kartītes.
Indrina
Indrina 21.07.2005 14:27
nav ziņojumu
Согласна Indrina.

Персональные карточки надо хранить 75 лет. А столько ни один компьютер не живет.

Так что все равно рано или поздно придется распечатывать.
Maija
Maija 21.07.2005 14:30
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.