Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Zobu sanācija Uz tēmu sarakstu
127 ziņojumi
Atbildes (10)
Matu nav,maisini zem aciim,grumbas,vaigi noslukushi,zobi izbirushi...Kas notiek,dakter ar mani?
-Skaidri nezinu,bet varbuut tik slikti nemaz nav? Katrā zinā ar redzi jums viss ir kārtībā!!!

Jums, dakter, tāda pati kaite kā man. Jūs ēdiet un dzeriet bez ierobežojumiem, bet man visu aizliedziet!
- Starp mums, dārgais, ir liela atšķirība. Jūs gribiet ārstēties, bet man tas pat prātā nav ienācis!

Pacients (P) atnāk pie daktera (D).
P: Dakter, man ir tāda problēma, visi par mani brīnās.
D: Vou!!! Pastieties, kas pie mums ir atnācis!

- Dakter, dakter ... Atvainojiet, es labi nesaklausiju, kā jūs teicāt. Man pie kā ... pie oftamologa vai pie anestizologa?
- Pie eitanaziologa, mīļumiņ, pie eitanaziologa...
Atnāk pacients pie urologa.
Ārsts (rausta valodu): “Pa-pa-pa-par k-k-k-ko s-s-sū–ū–ū–dzaties?”
Pacients: “Es čurāju tā, kā jūs runājat”

Ienaak pie ārsta pacients.
-Aaapchiii!
-Uz veselibu! Nākamais...

Šitā es meklēju nepieciešamo informāciju. Galu galā, piektdienas pēcpusdienā neko nopietnu nevar gaidīt
127 ziņojumi
13 ziņojumi
127 ziņojumi
2014 ziņojumi
Vēl jo paliek arī citi - flurogramma, ginekologs, dermatologs... Bet ar šiem pakalpojumu sniedzējiem mums lietas ir daudz maz sakārtotas un noteiktas.
127 ziņojumi
127 ziņojumi
2014 ziņojumi
2014 ziņojumi
), kas bieži nāk klajā ar kaislīgiem/neprātīgiem priekšlikumiem un vajadzībām un sakustina mierīgo darba ikdienu. 127 ziņojumi