Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Izsniegta nauda avansiem
Labdien, man jaut., parasti, meenesha saakumaa uznjeemuma darbiniekam izsniedz naudu, prieksh avansiem, bet tagad uznjeemumaa skaidras naudas vispaar nav. Lai nevajadzeetu iet uz banku un iznjemt skaidru naudu-vai es varu to summu uzreiz paarskaitiit uz darbinieka privaato kontu un noradiits, ka taa ir nauda avansiem??
jeb taa nebuus pareizi un korekti???
Atbildes (14)
Darīt to var, tikai tas ir jāatrunā uzskaites metodikā. Mani VID-s pat paslavēja par to, ka avansu norēķinu personām netiek izsniegta nauda no kases, bet gan pārskaitīta uz viņa kontu. Es jau to praktizēju otro gadu.
Domāju, ka tas nav nekāds pārkāpums, ja gan alga, gan algas avanss tiek pārskaitīts darbineikam uz kontu.
Tomēr neesmu droša - jo nav īsti skaidrs par kādiem avansiem iet runa?
Nauda, kura tiek izniegta darbiniekam saimnieciskaas darbiibas nodrosjinaashanai, par kuru meenesha beigaas atnes chekus-2381konts.
Es tos uztvēru kā saimnieciskiem vai ražošanas izdevumiem domātos!
Un pārskaitījuā tekstā tā arī rakstu avanss saimnieciskiem izdevumiem
maksājumu uzdevumā jānorāda - maksājuma mēķis saimnieciskās darbības avanss.
Paldies par atsaucību, tagad teikšu, lai skaita naudu uz darbinirka privāto kontu.
А разве не должно быть заявление от работника, что он просит деньги перечислять на его счет в банке?
А, поняла, эито авансовая персона
Lanuska-pieprasījumu pēc avansa es jau uzrakst\iju. tādus pieprasījumus liku klāt pie avansiem.
ja runa ir par avansu no darba samaksas, tad ir jābūt darbinieka rakstiskam iesniegumam par to ka viņš vēlas saņemt šādu avansu un tajā jānorāda (darbinieks pats norāda) darbinieka konta numuram. (bankas rekvizītiem)
bet te taču runa iet par saimnieciskās darbības avansu, kurš tiek pārskaitīts uz avansa norēķinu personas kontu
jaa, jautaajums bija par avansa norekjinu pers. kontu
Я знаю, что многие практикуют перечисление аванса на хоз.нужды на банковский счет работника.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture