Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
parāds likvidētai firmai
No tirdzniecības firmas A (abu firmu īpašnieki ir radinieki)tika nopirktas preces un pamatlīdzekļi.Palika būtisks parāds.Firma A pagājušā gada augustā likvidēta.Ko darīt ar šo parāda summu???
Atbildes (19)
es liktu uz ārkārtas ieņēmumiem, jo prece jums ir un naudiņa arī kabatā.
es vēl pievienotu kaut kādus dokumentus, kas apliecina, ka tāds uzņēmums ir likvidēts
Vai tad uz šo brīdi ir vēl arī ārkārtas ieņēmumi vai izdevumi????:-?
Vai firma jau ir izslēgta no UR? Citādi vēl firmai iecels likvidatoru , kuršs obligāti parādu Jums atprasīs.
Я бы поставила не на непредвиденные доходы, а на "прочие доходы".
ĀRKĀRTAS ieņāmumi un izdevumi vairāk nav.
es domāju ārkārtas ieņēmumi un izdevumi.
kur par to ka vairs nav ārkārtasieņēmumi un izdevumi var uzzināt vairāk? tad jau metodikas arī jālabo?
Есть ĀRKĀRTAS, но события, которые они отражают, тоже должны быть ĀRKĀRTAS. Тут же всё связано с хозяйственной деятельностью.
bet šajā situācijā kā ir ar priekšnodokli?
Nu neteiksim , ka vispār nav , bet ja tikai tiešām kāda zemestrīce.
Предналог возвращать не надо. Товар будет продан, и появится налог на него.
nu jā , tad grāmatotu uz citiem ieņēmumiem, ja tikai tiešām šī firma ir pavisam likvidējusies.
Bet,ja firma Uzņēmumu reģistrā pastāv,tikai jau pārpārdota un nav iespējams uzzināt telefonu kādai kontaktpersonai
Если фирма продана, то все долги все равно остались.
Если очень хотите заплатить, то напишите письмо на юридический адрес. Сами появятся.
Если не хотите платить, то сидите тихо. Может не вспомнят 10 лет. Тогда будет дополнительный доход.
Bet kā ar PVN ?Un pamatlīdzekļiem,kas nav samaksāti.
Ja saņēmāt PL ar pavadzīmi , kurā uzrādīts PVN , tad atskaitīt var kaut nav arī samaksāts. Nekas nav vairāk jādara.PL esamība arī nav atkarīga no tā vaiir samaksāts par viņiem vai nē.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture