Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Alga 2 reizes mēnesī
Atklāju , ka ir uzņēmumi , kuri algu maksā divas reizes mēnesī.Paskaidrojiet man "zaļajam", kādēļ viņi tā dara?
Atbildes (77)
Два- это уже немало, надо группу открывать.
Jā, grupu vajag veidot.Grūta mums bērnība - pašiem visu jāuzzina.Labi ka VGK palīdz.Citādi klīsti nu pasauli grāmatvedību mācīdamies.Patrāpīsies sliktie cilvēki - iemācīs nepreizi un visi gali ūdenī.Nē tad jau labāk VGK -bērnudārza nodaļa:)))
Pēc tam pamatskola, vidusskola, augstskola - un grāmatvedis tīri sakarīgs sanāks.:)))
Jāāā, cik daudz gadu pagājis kopš "padomju Laikiem", ja mūsu bērni nemaz nezina ka kādreiz visiem maksāja avansu, pēc tam algu
bērni jau zina, tikai bērniem maksā vienu reizi mēnesī
Кафа, и в советское время не всем авансы платились. Только тому, кто попросит.
Скорее наоборот, редко кому не платились: только тем, кто попросит.
А это зависело от специфики предприятия. Там, где я работала, авансы почти никому не выплачивались. Только тем, кто попросит. Народ не бедный был ( в отличие от администрации)
А это зависело от специфики предприятия. Там, где я работала, авансы почти никому не выплачивались. Только тем, кто попросит. Работники не бедные были ( в отличие от администрации)
Aha, un mani tad ja var GRĀMATVEŽU bērnudārzā "silītes grupiņā" vajadzētu pierakstīt:D
Rita
par to siliites grupinju ir LABAIS
es laikam z to peedeejo ar pieteikshos, kaut gan negribaas tur ilgi uzklaveeties
"Es esmu apmēram Cleo vecumā." Cleo% "dva rebjonka na forume uže"
Это Вы, Клео, первый :-? :-? :-?
Jl, aha eto ja pervij
ну когда женщина-ребенок-ладно,но мужчина-это уже простите:(
Aivareno, jūs tik pieticīgs... Vai drīkst zināt, kāda jums ir izglītība - attiecībā uz grāmatvedību?
Мужчинам не читать!
Tl, это Вы по молодости так говорите. Станете старше - поймете, что в каждом мужчине спрятан ребенок. Разглядите в нем этого ребенка и тогда "он ваш".
нее, это я по старости:)
мужчина должЁн быть мужчиной, а дети-у меня есть:)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture