Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pokupka kanctovarov po nakladno
U nas dva magazina po raznim strukturnim adresam. Kupili kanctovari dla buhgaltera (beznalicnij rascet, vipisana PPR) Kuda naklodnuju nado zaregistrirovat', v zurnal kakogo magazina.Takzeproizoshlo i s pokupkoj printera dla buhgalterskogo kompa i mebeli gla buhgaltera.Vipisananakladnaja, i kuda ze mne ejo zaregistrirovat'? Pomogite razobratsa/
Atbildes (150)
Некоторые специально для таких покупок заводят еще один журнал.
a budet li eto pravilno? Ja buhgalter rabotaju na domu, i komp, i kanctovari, i koe cto iz mebeli mne kupil direktor. V magazine direktor ne hocet registrirovat' tovar, kotorij ne prodaetsa cerez magazin.
Ну вот и заведите еще один журнал.
pridetsa, ja dumaju cto eto budet pravilno.
Godīgi sakot es nereģistrēju
nekur.Esvienkārši iegrāmatoju un lieta darīta.Iešuju mapē pie kopējām pavadzīmēm.Daru nepareizi, ja?
Нарушаете конечно, а как же обязательная регистрация всех ППР строгой отчетности?
Viss man ir labojams.Uztaisīšu atsevišķu žurnālu priekš kanc. precēm, jo citas pavadzīmes veikalā un sareģistrēšu secībā.Varbūt 20 pavadzīmes sanāks kopā!:)
Es eju tikai VGK bērnudārzā, tāpēc daudz ko nezinu:)
Да ладно, Aivareno. Вы уже в институт поступили
es saakumaa njeemos ar tiem zhurnaaliem (par sanjemtajaam PPR), bet beigaas taisu Excel -visas ienaakoshas PPR-un meenesha beigaas drukaaju aaraa un lieku klaat pie 3-iem PR eksemplaariem. Nepatiik kaut ko rakstiit ar roku
Albina, s detsada v institut.Neploxobi.Mne ješčo vipusknoj V detsade nužen.Togda v školu a potom institut.Nespeshite:))) Daite znanijam nabratsa;)
Выпускной - нет проблем. Когда организовываем?

А потом сразу в институт. Зачем нам школа?
Зачем школа - а там ещё один выпускной.
Выпускной мы можем организовать и без школы
No jūsu atbildēm nekas nav saprotams.Vaite netiek jaukts preču saņemšana un saimnieciskie izdevumi.
Protams, ka tiek jaukts. Es taisu precēm pārdošanai vienu žurnālu, un visam citam - otru.
Kāpēc nekas nav saprotams? Piedāvāja vēl vienu žurnālu aizpildīt.
Man jau ar preču pavadzīmju reģistrāciju viss ir kārtībā, bet ar saimniecībai vajadzīgo lietu pavadzīmēm žurnāla nav.Tāpēc jau visi saka , ka vajag.Noteikumiir un paliek noteikumi par PPR.Izpildīsim visu kā noteikumos un guļu mierīgi.bet par to izlaidumu vajdzēs padomāt:)))
Aivareno, ловлю на слове par to izlaidumu

Да и Екабпилс недалеко, мы ведь и приехать можем
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture