Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pokupka kanctovarov po nakladno
U nas dva magazina po raznim strukturnim adresam. Kupili kanctovari dla buhgaltera (beznalicnij rascet, vipisana PPR) Kuda naklodnuju nado zaregistrirovat', v zurnal kakogo magazina.Takzeproizoshlo i s pokupkoj printera dla buhgalterskogo kompa i mebeli gla buhgaltera.Vipisananakladnaja, i kuda ze mne ejo zaregistrirovat'? Pomogite razobratsa/
Atbildes (150)
ха! и как докажите? если только Клео подтвердит и фото приложит:)))
почему подлый? мы же не в секс чате:)))
Спасибо, успокоили
nuuu... nez nez kā tur ar eņģelišiem

Ja jau Tu esi manā vecumā, maybe esam vienā klasē mācījušies, lai gan drīzāk paralēlklasē, jo kļasē man bija tikai viens Aivars un tas pilnīgi noteikti nav grāmatvedis un nedzīvo arī Jēcī vairs. Bet Tu jau nerādies man acīs
Nekad es neizliekos par to, kas neesmu.Uzskatuto par necienīgu rīcību!:)
bet paslēpes gan tev patīk spēlēt
Es Jēkabpilī esmu mācījies, bet ar Tevi kopā nē!Man patīk noslēpumi;)
вот вот, Клеочка- пока не предстанет перед твои очи- не поверим:)
nu jā, vīrietis ir interesants kamēr nav izzināts :), bet jo vairāk Tu slēpsies jo vairāk kāds gribēs atrast ;)))
и вообще ему не 30;) а намного больше:)-
Kas tad mani meklēs:))).Kam es esmu vajadzīgs?Ugolovnij rozisk man tak nedraud:)))
Aivareno, nu nav jau vajadzības pēc krimināla, pietiek ar vienu ziņkārīgu sievišķi
Namnogo bolshe eto 50 navernoje.Oizhit mne izhit da takogo vozrasta;)
тогда 72:) это мой контингент:)
Cleo izcilāja prātā visus Aivarus, ko pazīst... nu nav, skat, remonts man beigsies un zinātkāre pieaugs, uzzināšu, kas kāpēc un kur
Kas tev teica, ka esmu Aivars?
opā, kas ta? Jeb pareizāk sakot, kā Tevi sauc?
spriešot pēc nika Aivareno, tas iespējams veidots no vārda Aivars... ne?
Nekad neskati vīru no cepures!!!:)))
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture