По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)

Как давно это было! Uz tēmu sarakstu

Как давно это было!
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=1&tid=2350

Примерно так тогда и открылся форум ВГК. Хоть и сейчас только август и до дня рождения еще далеко, радуюсь форуму ежедневно как ребенок. Помню когда случайно сюда попала через баннер (по-мойму с Делфиб уже не помню), был приятный шок. Тогда мне было трудновато. Опыта немного и всего одна знакомая бухгалтер, у которрой можно спросить совета. Но одного единственного не будешь же просить помочь ежедневно.

Теперь я чувствую огромную разницу между тем временем и сегодняшним днем. Как поверхностно я тогда знала налоговые законы! Как мало знала отчетных форм! Как терялась в нестандарных ситуациях. Теперь можно сказать Форум -мой университет.
Julijatim
Julijatim 23.08.2005 15:43
8799 ziņojumi

Atbildes (44)

Хорошо, когда успокаивает
Irena22
Irena22 24.08.2005 15:52
42998 ziņojumi
mani arī vienmēr urda kaut kas iekšā.Jāpaskatās VGK - varbūt ko jaunu uzzināšu, ja nē , tad varbūt ar savām minimālajām zināšanām grāmatvedībā kādam palīdzēšu.Varbūt nemaz nebūtu ķēries pie grāmatveža darba , ja nebūtu VGK.Bettagad zinu, ja rodas jautājums ir pie kā pieķerties.Paldies visiem - Redaktoram un viņa čaklajiem palīgiem, foruma dalībniekiem.Lai dzīvo VGK. Nav labākas mājas lapas par šo - vismaz man!
Aivareno
Aivareno 24.08.2005 15:53
6641 ziņojums
Спасибо! И пользительно, и поучительно ,И есть куда в"гости" заскочить.
070707
070707 25.08.2005 07:31
1384 ziņojumi
Спасибо большое создателям - родителям VGK!!!!Очень долго была только созерцателем и читателем. Очень хорошо, что людям есть где искать помощи и совета в нашем нелёгком бухгалтерском труде. Спасибо форумчанам!
Bastet
Bastet 25.08.2005 07:45
3728 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.