По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

ASTATS Uz tēmu sarakstu

ASTATS
Pedejais jautajums, jo it ka jau esmu nolemusi, bet ziniet ka ir, kad visi iesaka katrs savu programmu un tad tagad ieteica sho.

Paradija atskaites un teica, ka ta programma ari maksa aptuveni 49,-Ls ta pat ka zalktis?
Sindija
Sindija 23.09.2005 13:41
988 ziņojumi

Atbildes (3)

Apskatījos mājas lapā.Viņi jau piedāvā Par 45 Ls tikai pliku progu.Gribēsiey ieņēmumu orderus drukāt tad nāksies šķirties no Ls 70.00.Alguarī par 45 lati nerēdzēsiet.Jāizlemj jau jums.www.astats.lv
Aivareno
Aivareno 23.09.2005 14:12
6641 ziņojums
Tad jau Zalktis labāks.Vismaz lētāks.Lai normāli varētu strādāt ar visu noliktavu, Jums būs jāšķiras no Ls 200
Aivareno
Aivareno 23.09.2005 14:15
6641 ziņojums
Es jau ar viniem sazvanijos un man tas atkrit, jo viniem visa programma balstita uz MS Acces bazes.

Man taja darba vieta kur tieshi vajag sho programmu - tas neiet, jo vadiba nopirka tikai to MS Office, bet tikai Word un Excel.

Ta nu es meginu visadi tikt gala ka var, bet gada beigas nevelos jukt prata!

Laikam palikshu pie zalktis.

Tomer te ir vairakas/i gramatvedes/ezhi kas vares palidzet, ja radisies jautajums ka tos kontu piesaistit!

Nu ta!
Sindija
Sindija 23.09.2005 20:12
988 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.