Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Аренда без вознаграждения Uz tēmu sarakstu
Atbildes (27)
Согласна с H2so4, ибо в жизни так и есть, как бы это нравилось или не нравилось.Это во-первых.
А во-вторых, когда пользуются служебными машинами в личных целях сплошь и рядом, то это чей скрытый доход, а?
А во-вторых, когда пользуются служебными машинами в личных целях сплошь и рядом, то это чей скрытый доход, а?
И это иногда вскрывают - когда по расходу бензина на администрацию получается, что фирма, работающая только в Риге, каждый день вроде как до Барселоны и обратно катается. Доход у государства будет - в виде штрафов. И не скрытый, а "вскрытый".
Gribētu vērsties pie Maijas un Albinas. Vai ir kādi vēl papildu normatīvie dokumenti, kur ir vairāk aprakstīts par patapinājuma līgumiem un izdevumu norakstīšanas ierobežojumiem.
Iepriekš pateicos.
a to man šodien direktors zajavil, ka grib norakstīt uz uzņ. rēķina patapināta auto remontu par vairākiem tūkstošiem. Kā būtu pareizi man šajā situācijā jārīkojas.
Iepriekš pateicos.
a to man šodien direktors zajavil, ka grib norakstīt uz uzņ. rēķina patapināta auto remontu par vairākiem tūkstošiem. Kā būtu pareizi man šajā situācijā jārīkojas.
Mjau-22 07.08.2008 13:45
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Если сдаются в аренду кв.м под офис без вознаграждения bezatlīdzības lietošanā помещения, принадлежащие юридическому лицу - то для этого юр. лица все расходы (износ (если есть) и т.п.), связанные с этим помещением, являются расходами, не связанными с хозяйственной деятельностью
Meksikanetz 13.09.2008 12:31
20 ziņojumi
20 ziņojumi
Дело не в сумме - а в характере работ. При нынешних-то ценах...
Meksikanetz 13.09.2008 19:41
20 ziņojumi
20 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt