По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

PVN ES Uz tēmu sarakstu

PVN ES
Vai ja uzņēmums pārdod preces ES (PVN maksātāji) ir kaut kādi PVN reversi vai vēl kaut kas nesaprotams? Pagaidām lieku PVN deklarācijā ar 0% un viss (tā darīja arī grāmatvede pirms manis), bet šefs grib kaut kādu PVN lai valsts atmaksā, viņš kaut kur kaut ko ir dzirdējis par PVN reversiem un domā ka viņam arī vajag. Kādos gadījumos ir tie reversi?
Olanda
Olanda 08.10.2005 18:20
190 ziņojumi

Atbildes (5)

Составьте шефу отдельную декларация с реверсом:)))

При поставке в ЕС реверс у того, кому поставили. У нас 0%.
Ksjusha
Ksjusha 08.10.2005 19:01
11011 ziņojumi
А закон почитать? На пару с шефом?
Martinas
Martinas 08.10.2005 19:06
38532 ziņojumi
Paldies Būs jau jāpalasa tas likums, bet vieglāk lasīt ja zināms uz ko kas attiecas, jo likumi vispār man vismaz ir grūti uztverami. Pirms sāku strādāt, kad lasīju likumus vispār neko nesapratu, tagad kad lasu likumus par to ko daru, tad kaut ko vismaz saprotu
Olanda
Olanda 08.10.2005 21:13
190 ziņojumi
Sakiet, lūdzu, ja uzņēmums realizētu preces tikai ES ar 0% PVN, bet izejvielas iepirktu tikai Latvijā, tad būtu tikai priekšnodoklis un sanāktu ka uzņēmums visu laiku varētu saņemt to priekšnodokli no budžeta?! Vai pareizi saprotu?
Olanda
Olanda 08.10.2005 23:20
190 ziņojumi
Jā, pareizi.
Martinas
Martinas 08.10.2005 23:35
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.