По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Pamatlīdzekļi Uz tēmu sarakstu

Pamatlīdzekļi
Kā aprēķina nolietojumu PL,ja uzņēmums darbojas īpaši atbalstāmajā teritorijā un PL ir iegādāts laikā, kad uzņēmums darbojas īpaši atbalstāmajā teritorijā un PL izmanto īpaši atbalstāmajā teritorijā??? Un kā tie aprēķināta atlikusī vērtība gada beigās???
Spudule
Spudule 20.10.2005 08:54
1 ziņojums

Atbildes (2)

9) ja uzņēmums reģistrēts un darbojas saskaņā ar Reģionālās attīstības likumu noteiktā īpaši atbalstāmajā teritorijā un par tā attīstības projekta atbilstību attiecīgās teritorijas attīstības programmai ir pieņemts lēmums Ministru kabineta noteiktajā kārtībā, pamatlīdzekļiem, kurus šāds uzņēmums iegādājies laika posmā, kad attiecīgajai teritorijai ir īpaši atbalstāmās teritorijas statuss, un kurus tas izmanto savā uzņēmējdarbībā šajā teritorijā, iegādes vērtību vai izveidošanas vērtību pirms attiecīgās pamatlīdzekļu kategorijas taksācijas perioda kopējās nolietojuma summas aprēķināšanas palielina, reizinot to ar šādiem koeficientiem:

a) pirmās kategorijas pamatlīdzekļiem - 1,5,

b) otrās kategorijas pamatlīdzekļiem - 1,3,

c) trešās kategorijas pamatlīdzekļiem - 1,8,

d) ceturtās kategorijas pamatlīdzekļiem - 2.
Tt7
Tt7 20.10.2005 09:03
37863 ziņojumi
Būtiski ir tas, ka , lai šos koeficientus piemēru, ir jābūt lēmumam par uzņēmuma attīstības projekta atbilstību attiecīgās teritorijas attīstības programmai. Vai projekts jums bija iesniegts izvērtēšanai? Ja nemaldos, projektu pieņemšana ilga līdz 17.septembrim Šobrīd vairāk nav iespēju projektu iesniegt.

Ja nav bijis projekts, tad nebūs arī lēmums, un atvieglojumus nevarēs saņemt.
Valise
Valise 20.10.2005 09:40
28 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.