По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Lizinga devējs - nerezidents. Uz tēmu sarakstu

Lizinga devējs - nerezidents.
Cien.kolēģi! Vai kāds ir strādājis ar līzinga devēju - nerezidentu. Mūsu gadījumā tas būtu Lietuvas uzņēmums. Vēlamies iegādāties automašīnu Lietuvā. Gribu izzināt visus iespējamos variantus (no Latvijas puses it kā visus esmu uzzinājusi).
Janija
Janija 02.11.2005 10:31
331 ziņojums

Atbildes (6)

Kas par līzingu?
Bagira_lv
Bagira_lv 02.11.2005 11:49
2164 ziņojumi
А какой лизинг финансовый или оперативный?
Amuil
Amuil 02.11.2005 11:53
26369 ziņojumi
А вообще читайте 3 и 6 статью закона о ПНП. Боюсь что с % платежей нужно будет удерживать ПНП.
Amuil
Amuil 02.11.2005 11:59
26369 ziņojumi
Līzings - lai automašīna būtu mūsu īpašumā. Es jau apzvanīju pilsētas līzinga kompānijas un tās ar nerezidentiem nenodarbojas. Jebkurā gadījumā paldies par atbildēm un palasīšu likumu par PVN.
Janija
Janija 02.11.2005 12:43
331 ziņojums
Atvainojiet - UIeN.
Janija
Janija 02.11.2005 12:44
331 ziņojums
Man līkas, ka Lietuvā visi līzinga procenti bija ar PVN apliekamie darījumi, kas nozīme, ka jūs maksāsiet Lietuvas PVN. Principā (atkal ja nemaldos) - šajā ziņā mūsu likumdošana bija līdzīga - jums ir jābūt invoisam uz pilnu mašīnas vērtību. Tā kā nomas pirkums ir pielīdzināts preču piegādei, PVN deklarācijā jums ir jāatspoguļo preču iegāde no ES (reverss).
Bagira_lv
Bagira_lv 02.11.2005 13:26
2164 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.