Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
INVENTARIZACIJA
Ka pareizi uztaisit inventarizaciju bārā un kafeinicas virtuvē lai parbaudit darbiniekus-es saprotu ka vajadzetu ņemt atlikumu +iepirkšana-pārdošana pēc kases aparāta, jo tur ir atseviški gan virtuve gan bārs,un tad izrēkina atlikumu un tas vis pārdošanas cenās.
Paldies par atbildēm.
Atbildes (3)
Albina, liels paldies, es it kā to visu zinu bet dažreiz gribās pārliecināties vai neesmu kautko aizmirsusi.
Только не забудьте еще списание учесть, если оно было. И уценку.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture