Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Редактору - бланки+
В бланке по соц.налогу нет октября, ноября и декабря.
В PVN-отчете вообще не понимаю как задать месяц.
Объясните, пожалуйста!
Atbildes (38)
Ирена, мне кажется, что формулу ROUND надо в каждой строчке применять, а не в кopā.
Klen2 ja vedj vam otoslala s formuloj. Postavte v novom blanke+ formulu =ROUND(M36*0.2409;2)+ROUND(M36*0.09;2)
Cleo, спасибо!
Я уже сделала все соц.отчеты.
Лен, я и имела в виду, что в каждой строчке, только, наверно, коряво написала.:)
Исправил и на сайте. Сегодня сделаю в файле еще отдельную страницу для пенсионеров.
Man arī jautājums- vai veidlapas+ var lietot tikai ridzinieki?Savu nodokļu inspekciju nevarēju ierakstīt.Esmu no Ventspils.
neesmu rīdziniece un lietoju veidlapas+ bez problēmām ar VGK plus abonementu.
Dzidzi, tur ir izvēlne, nospiežot uz to zaļo vai citas krāsas laukumu kur VID teritoriālā iestāde, atveras izvēlne, kur izvēlēties savu iestādi, man teiksim ir Zemgales teritoriālā iestāde.
Paldies,Cleo!Man izdevās!
Ja, mums ir tāda pieeja - izvēlēties VID nodaļu var tikai starp reģ. nodaļām. Izņemot iesniegumus VID, jo tie ir domāti Rīgas reģ. nodaļai. Ja kādam ir iesniegumu formas citām nodaļām, sūsiet. Pārstrādāsim un izvietosim.
es sniedzu iesniegumus tos, kas te saitā bija un man pieņēma arī manā VID nodaļā.
Vēlreiz par VGK+ veidlapām.Man nesanāk PVN priekšnodokļa atšifrējumā pievienot rindas.Kautko laikam nepareizi daru.
Noņemiet lapas aizsardzību caur "Tools-Protection-Unprotect Sheet" (parole ir tukša) un pievienojot rindas cik Jums vajag.
Darīju tā,bet man pievienojās rinda ar daudzām mazām rūtiņām,kurās nevaru ierakstīt.
Nokopējiet augšējo "pareizo" rindu un ielieciet "nepareizajā".
Iedzīvotāju ienākuma nodoklis
Veidlapā "Paziņojums par personai izmaksātajām ar iedzīvotāju ienākuma nodokli neapliekamām summām" 5.pielikumsMK noteikumiem Nr.166,tur,kur ir atzīmētas VID teritoriālās iestādes nav Ziemeļu rajona.
Nav un arī nebūs, jo sadale ir veikta pēc reģionālo iestāžu principa - Ziemeļu rajona nodaļa teritoriāli ietilpst Rīgas reģionālajā iestādē.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture