Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Čeki un informācija tajos. Uz tēmu sarakstu
Atbildes (7)
Tādā gadījumā iesaku - izmantojiet kopējamo aparātu. Tā kopija noteikti saglabāsies labāk.;)

Liepupe 09.11.2005 22:51
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Jā ar termopapīru šī problēma pastāv.Arī es ieteiktu kopiju.Jopar visu atbild uzņēmuma vadītājs.Godīgi sakot es vienmēr cenšos iepirkties veikalos , kur nav šī termopapīra.Bet ne vienmēr sanāk:)

Aivareno 10.11.2005 08:00
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ja ir iespējams, es parasti lūdzu vēl atnest kvīti, un pašu čeku nokopēju.

Bima 10.11.2005 10:18
722 ziņojumi
722 ziņojumi
ļoti interesanti par šiem čekiem mums stāstīja seminārā lektore no valsts arhīva.izrādās, ka šie čeki reaģē ar pildspalvu tinti un ja Jūs izdarāt uz tiem atzīmes ar pildspalvu, tad viņi pēc laika izdziest, kā arī ja tie ir tiešā saskarē ar tinti aprakstītām lapām. tadēļ lai tie ilgāk saglabātos nevajadzētu tieši uz tiem izdarīt atzīmes.

Indrina 10.11.2005 11:46
nav ziņojumu
nav ziņojumu
tas esot tieši tintes ietekmē.

Indrina 10.11.2005 11:47
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Šausmas! Es tam nebiju pievērsusi uzmanību - skrienu pārskatīt čekus - var būt ka tur vairs nav ko lasīt

Frezy 10.11.2005 12:06
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt