По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Čeki un informācija tajos. Uz tēmu sarakstu

Čeki un informācija tajos.
Varbūt vēl kāds ir saskāries ar šadu problēmu. Norēķina persona atnes čekus ar iedrukātiem rekvizītiem , preci , viss kā vajag nodokļu rēķinam. TIkai šie čeki jau pēc mēneša ir blāvi un neskaidri, bet pēc pusgada vispār izdzisuši(laikam tas saucas termopapīrs vai kā citādi).Ko šadā gadījumā darīt, vai prasāt jau uzreiz pie čeka, lairaksta paskaidrojošo kvīti.
Irucitis
Irucitis 09.11.2005 22:47
707 ziņojumi

Atbildes (7)

Tādā gadījumā iesaku - izmantojiet kopējamo aparātu. Tā kopija noteikti saglabāsies labāk.;)
Liepupe
Liepupe 09.11.2005 22:51
nav ziņojumu
Ну да, а что еще можно посоветовать.
Albina
Albina 09.11.2005 23:24
64827 ziņojumi
Jā ar termopapīru šī problēma pastāv.Arī es ieteiktu kopiju.Jopar visu atbild uzņēmuma vadītājs.Godīgi sakot es vienmēr cenšos iepirkties veikalos , kur nav šī termopapīra.Bet ne vienmēr sanāk:)
Aivareno
Aivareno 10.11.2005 08:00
6641 ziņojums
Ja ir iespējams, es parasti lūdzu vēl atnest kvīti, un pašu čeku nokopēju.
Bima
Bima 10.11.2005 10:18
722 ziņojumi
ļoti interesanti par šiem čekiem mums stāstīja seminārā lektore no valsts arhīva.izrādās, ka šie čeki reaģē ar pildspalvu tinti un ja Jūs izdarāt uz tiem atzīmes ar pildspalvu, tad viņi pēc laika izdziest, kā arī ja tie ir tiešā saskarē ar tinti aprakstītām lapām. tadēļ lai tie ilgāk saglabātos nevajadzētu tieši uz tiem izdarīt atzīmes.
Indrina
Indrina 10.11.2005 11:46
nav ziņojumu
tas esot tieši tintes ietekmē.
Indrina
Indrina 10.11.2005 11:47
nav ziņojumu
Šausmas! Es tam nebiju pievērsusi uzmanību - skrienu pārskatīt čekus - var būt ka tur vairs nav ko lasīt
Frezy
Frezy 10.11.2005 12:06
1986 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.