Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
luudzu paliidziet
Man ir radies jautajums, par SIA atskaiteem valsts ienjeemumu dienestam. Vai man ir 15 - datumaa jaanodod atskaites, ja SIA veel nav regjistreets kaa PVN maksaataajs, un darbinieki shajaa SIA saak straadaat tikai ar 1 novembri. (algu izmaksaas tikai naakammeeness). Man jau shkjiet ka atskaishu nodoshana man shomeeness izpaliek. Bet varbuut esmu ko piemirsusi.
Milziigs paldies.
Atbildes (9)
Если не было принято работников в октябре и Вы - не PVN плательщик, то получается,что за октябрь Вам еще не надо отчеты сдавать.
tas priecee, paldies
Ja SIA ir dibināta oktobrī, tad atskaites ir jāiesniedz par valdes locekļiem:
1) ziņas par darba ņēmējiem;
2) tukša VSAOI atskaite, ja atalgojums vēl nav noteikts
3) Direktoram - VSAOI no minimālās algas vai stundu likmes abilstoši nostrādātajām stundām oktobrī.
Ja nenodosiet atskaiti, VID rakstīs vēstuli
У меня одна фирма была зарегистрирована 25 августа в Регистре , работники приняты в сентябре ,сдала соц.за сентябрь, но из ВИДа пришло письмо и пришлось сдать за август пустой и с заявлением.
Может и так, у моих знакомых (фирма зарегистрирована в Регистре в августе), как плательщик НДС зарегистрирована в сентябре и соответственно в сентябре принят на работу работник. Так отчеты сдавались начиная с сентября.
Мне за 1 день меяца как-то пришлось пустые отчеты сдавать. Так что лучше сдать пустой отчет - всё равно письмо пришлют.
Если пришлют письмо, то придется сдавать пустые отчеты, конечно.
А нам пришлось после звонка с момента регистрации соц. налог за учредителя платить, и отчет соответственно получился не пустой.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture