Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
nesaprotu
nesaprotu, kāpēc ir tik maz VGK+ abonentu saitā?
obidno
Padomu, palīdzību gribam saņemt, bet materiāli palīdzēt kluba veidotājiem nē.
Atbildes (53)
Nav nemaz tik traģiski. Viss iet gandrīz pēc prognozēm.
Labrīt , Cleo:) Es esmu VGK+ abonentu skaitā. Bet kur tad to var redzēt kuri cilvāki ir VGK+ SAITĀ?
И правда, а где это видно?
Redaktor, es zinu Jūs tikai sevi mierināt un citus, bet patiesība kā vienmēr ir skarba... Jūs tik daudz strādājat, lai būtu arvien labāk, bet tas tik maz tiek novērtēts.
No savas glabātuves izņēmu praktiski visu ārā (šis tas palika), un likšu tik tad, kad situācija būs daudz maz uzlabojusies, citādi iznāk, ka manos failos atrod to, ko vajag un par cik tie ir haļava tad negrib abonēt VGK+.
Клик на ник, если имеется хранилище файлов, то это абонент VGK+
da prosto projdisj po nikam i gljanj u kovo jestj slova "failu glabātuve" vot te i zaplatilji, te javljajutsja VGK+ abonentami, a ostaljnije net.
Jā Cleo atvēru jūsu failus un sāku skatīties,bet lidz galam nepaspēju,jo jūs viņus izdzēsāt.Žēl.Manuprāt 1 Ls par VGK+ abonēšanu ir smieklīga
summa.Jote tiešām var dabūt lieliskas lietas.Agrāk VGK iegriezos retāk.Kopš pašai mājās ir dators un strādāju arī mājās,iegriežos bieži.Un nespēju beigt jūsmot.VGK ir vesels dzīvs organisms.Paldiesvisiem!
Dzidzi, ko tieši nepaspējāt? Varu nosūtīt uz pastu, par cik cienu, esat VGK+ abonente.
Инарочка, а что Ты за ссылочку дала, она не работает?
Gribēju iepazīties ar jūsu metodikām,jo man visas vēl nav izstrādātas līdz galam.Jajūs būtu tik laipna,atsūtiet lūdzu uz e-pastu
dzimari@apollo.lvKlubiņā esmu reģistrējusies ar citu adresi t.i.darbavietas,bet šī ir mājās.Jau iepriekš liels paldies.
Ilon u tja naverno netu Power Pointa na kompe
Dzidzi nosūtīju un ceru, ka Jūs joprojām būsiet VGK+ abonente
1 lats mēnesī ir neliela maksa, bet, man ,lasot foruma tēmas, liekas, ka VGK+ vēl nav nostrādāts līdz galam. Tāpēc nolēmu nedaudz pagaidīt.
principā viss ir mūsu rokās, un kluba veidotājiem arī vajadzīgi mūsu priekšlikumi kā labāk, kā mums ir ērtāk to vai šito redzēt, viss jau tiek darīts, lai ērtāk būtu kluba dalībniekiem. Ja jūs nevarat redzēt kādas ir izveidotās veidlapas, tad Jūs nevarat sniegt arī savus priekšlikumus, kur ko vajadzētu palabot vai savādāk sataisīt, lai ērti būtu gan man, gan tev, gan kaimiņam.
Илона, из Инариного хранилища открывается. Забавный человечек! Инарочка, сама сделала?
А мне кажется те кто стал абонентом VGK+ просто хотят поддержать его создателей VGK, а не только чтобы пользоваться. А то что не доработан -это я думаю, вопрос времени.
nea, sama nerisovala
do mena dodumaljisj
Bastet konešno hotim i na skoka možem podderživajem i cenim trud sozdateljej kluba.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture