Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Prece uz Dāniju
Vienmēr ir bijušas darīšanas ar jurid.pers.ārvalstīs (nod.maks),kur pielietojām O % PVN.Šoreiz preci izved nerizidents ,fiziska pers. ,t.i nodokļu nemaksātājs.Cik saprotu,laikam man no viņa ir jāietur PVN,bet kādus
dok.esviņam formēju-Invoice?,CMR?,ko vēl? Paldies!
Atbildes (5)
Neviss ietūrēt, bet aplikt ar PVN 18% vai 5%. Pietiek ar invoisu (nodokļu rēķins) un CMR.
Zvanīju uz VID,teica ,ka pietiekot ar ppz un , ja grib var pievienot Invoice.Kā tur īsti ir? Šķiet, ka būtu pietiekoši?! Kā jums šķiet?!?
А причем ППР, если товар уходит из Латвии? ППР - это внутренний документ на территории Латвии, а Вы товар продаете заграницу, выписывайте счет (или инвойс, как больше нрасится) и CMR, что бы подтвердить вывоз из страны.
Bet,ja es šo preci pārdodu tomēr Latvijas teritorijā vai tad ppz neizraksta.Vaitad mani ieņēmumi un PVN balstīsies uz parasta rēķina vai invoisa?
Если Вы продаете товар на территории Латвии, и расчеты за товар тоже проводятся в Латвии, то причем сдесь ЕС? Это тогда будет обыкновенная реализация внутри страны и реализация будет отражаться в ПВН декларации в 41 строке. По просьбе покупателя (физического лица) можете эту продажу оформлять в установленном законом порядке.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture