Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
transporta remonta izdevumi
Kurā kontā jāliek, ja ir remontēts firmas transports?
Nav kādam transporta pakalpoujumu firmas kontu plāns?
Atbildes (8)
Ремонт капитальный или текущий?
es vienkaarshi izveidoju, taada un taada transporta remonta izdevumi
nu jaa, ja kapitaalais, tad palielina PL VEERTIIBU, JA TEKOSHAIS TAD UZ IZMAKSAAM
Tas ir parasts remonts - detaļu nomaiņa.
Bet man liekas ka to nevar attiecinaat uz prechu transporteeshanas izdevumiem, ka jaaatver jauns konts, tikai nezinu kuraa no 7... grupaam.
Un ja ir veikts kapitaalais remonts automashiinai, kas nav uznjeemuma iipashums, bet gan patapinaats no uznjeemuma iipasnieka, tad kaa norakstiit sho summu?
Капитальный ремонт для машин, не являющихся собственностью Вашей фирмы, Вы не имеете права делать.
Если еще к тому же машина безвозмездно арендована от собственника фирмы, то не исключено, что могут при проверке добавить к его (собственника) доходам и обложить налогами.
Таково мое мнение.
Man arī ir atvērts konts remontizdevumiem,kur norakstu visus ar remontu saistītos nebūtiskos izdevumus, bet ja transports ir patapināts tad visiem notikumiem ir jābūt atrunātiem patapināšanas līgumā arī par kapitālo remontu un visiem pārējiem izdevumiem. Tad arī var kontēt.
В договоре на аренду или в договоре о безвозмездном пользовании можете оговаривать что угодно, но капитальный ремонт не имеете права делать за счет фирмы, если это не Ваше транспортное средство.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture