Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dators salūza.Garantija ir.
Varbūt kāds zina, kāds ir likums par garantijas remontu?Kādas ir manas tiesības?Jo datoram ir trīs mēneši un dartors HP.nekosliktu neesam izdarījuši.Strādāju un pēkšņi parādījās uz zila fona balti uzraksti.Līdz ar to tās bija datora beigu uzraksts.Tagaddomāju , kas tad īsti notika.
Atbildes (89)
Почитайте права потребителя. Еще должна быть гарантия.
а разве продавец не давал гарантию? такого быть не может....
Garantija ir, bet pieņemšanas lapā rakstīts ka garantijas remontu bvar arī atteikt, tāpēc esmu sabijies.
так сначала надо продавцу нести, а уж потом волноваться:)))
в любом случае обращайтесь к продавцу, гарантия у вас по законам ЛР 2 года, хотя НР даёт всего год, но у вас то всего 3 месяца прошло... Самое страшное - если жесткий диск накрылся, тут гарантия не поможет, данные могут быть безвозвратно утеряны
Да, когда пойдете к продавцу накладную или чек о покупке не забудьте...
Es jau aiznesu, dabūju vest uz Rīgu, jo pirku internetveikalā.Tāpēc vien jau biju idiots.Būtu pircis Jēkabpilī - nevajadzētu vest uz Rīgu.
"uz zila fona balti uzraksti."
Un kas rakstija dators ?
Var būt vaina ir programmai , bet nevis datoram.
Griezieties pie pārdevēja un viss. Datoru sataisīs. Kas attiecas uz garantijas apkalpošanu- viss atkarīgs no tā cik nopietna un zolīda ir firma.
Protams, ka dators izsvieda uzrakstu un es vairs nevarēju ieslēgt.
А Windows лицензионный? Может в этом причина?
Firma ir visai zolīda.Darbojas visās Baltijas valstīs.
Или провода посмотрите, может монитор отошел
Dators portatīvais un ir licencēts no visām pusēm.
Nu jau nav ko skatīties , lai meistari skatās.Es par tādu HP brīnumu esmu šokā.Es to datoru kā kristāla gabalu uzmanīju.
Parasti, ja firma ir zolīta, ar garantijas apkalpošanu nav nekādu problēmu. Tā kā nav ko uztraukties.
А что пишет-то? Может Вы можете по телефону выяснить в чем дело у фирмы? Может и не так все страшно:)
Cerēšu, ka viss būs kārtībā.Vienkārši esmu uztraucies ātrāk nekā vajag.
Aivareno, varbūt viņš vienkārši "iekārās"? Kas bija rakstīts uz ekrāna?
Viņš tad iekārās tā, ka viņu vairs nevar ieslēgt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture