Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dators salūza.Garantija ir.
Varbūt kāds zina, kāds ir likums par garantijas remontu?Kādas ir manas tiesības?Jo datoram ir trīs mēneši un dartors HP.nekosliktu neesam izdarījuši.Strādāju un pēkšņi parādījās uz zila fona balti uzraksti.Līdz ar to tās bija datora beigu uzraksts.Tagaddomāju , kas tad īsti notika.
Atbildes (89)
смотря какой текст.safe mode- -синий, и др. тоже.
надо спецу показать.
Atvaino, Uzzi, safe mode , es zinu.Druskujau es pats kaut jēdzu.
Так что там на этом синем фоне пишется-то :)?
этого уже никто не узнает:)))
Makssoft, es taču neatceros.Zinu ka kaut ko rakstīja par cieto disku.Unkad es iekļuvu BIOS, tad dators atteicās testēt cieto disku.Vienīgais kas man drusku ir skaidrs, tad saistība ir ar cieto disku.
Уже нехорошо, чревато потерей диска навсегда :))). В следующий раз всё оставьте как есть и мигом к спецу в ближайшую фирму, пусть зафиксирует неисправность и с этой бумажкой к продавцу. Деньги немалые, ноутбук должен работать без подобных сюрпризов.
Es taču speciāli pirku HP.Betman draugs saka, ka tagad esot vienalga kādas firmas notebook Tu pērc. Visus ražo Ķīnā.Jā tagad man mācība rokā.Kur es biju tik stulbs, vēl tagad nespēju aptvert.:(
Это лотерея, HP - очень хорошо, но бывает ....
ну тогда нечего волноваться.
эта беда- не беда.
Domāju, ka tagad un šobrīd speciem ir iespējas šo cieto disku atjaunot. Galvu augšā un, galvenais, dabūt precīzu un izsmeļošu info par iemesliem, kas to izsauca.
"а ск стоит новый хард?"
До 200 лысеньких
Может , комп просто попросил "зарядить" аккумуляторы ?
Кушать все хотят.
ну не думаю, что у него такой крутой;)я посмотрела рос. цены. сам н-бук то дешевый.
Arhīvs:No servisa centra nav ne zvana.Gaidīsim.Ambera, port.datorsvar izlādēties, ja nav pieslēgts strāvas avotam.Betes viņu nekad neatslēdzu no strāvas.Man vienmēr pa rokai ir strāva.
Ja garantijas remonts nepieciešams vairāk par 3 reizēm, jāpieprasa datora apmaiņa!Jauns cietais disks arī viņiem jāieliek. Pirms gada uzdāvināju vīram arī HP - strādā iedeāli, tiesa pirku internetā no tiem, kas apkalpo profesionālās kompānijas. Dators pārcieta pat to, ka kaķis apgūlās uz taustiņiem:D
ну не думаю, что у него такой крутойя посмотрела рос. цены. сам н-бук то дешевый.
Mans modelis HP NX6125 maksāja 688 Ls
Где Вы, Уззи, видели нотбуки дешевые? Большой ящик за их цену можно вообще самый крутой взять.
Вы не поняли, я про харды.
и про то, что у Айварено не самый крутой.
Айварено, я понимаю, что для Вас он золотой,
А почему вы ждете звонок? ЗВОНИТЕ САМИ!кому больше нужно???
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture