Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dators salūza.Garantija ir.
Varbūt kāds zina, kāds ir likums par garantijas remontu?Kādas ir manas tiesības?Jo datoram ir trīs mēneši un dartors HP.nekosliktu neesam izdarījuši.Strādāju un pēkšņi parādījās uz zila fona balti uzraksti.Līdz ar to tās bija datora beigu uzraksts.Tagaddomāju , kas tad īsti notika.
Atbildes (89)
Paldies visiem, kas juta līdzi.Dators ir kārtībā.Uzražoja ķīnieši jaunu man disku.Uzzinstalēšu programmas un būšu atkal zirgā:)
Удачи!
Pareizi jābūt, uzinstalēšu
programmas.Rekā, vairs nemāku rakstīt latviski.
Apsveicu, tad jau sestdien un svētdien darba vairāk kā atpūtas!
Jauki, kad pēc deviņu dienu ilgas gaidīšanas - ir okey!
Vēlu veiksmi Jums turpmākam darbam!
Es jau tāpat sestdienās un svētdienās ražoju, jo darbdienās esmu pamatdarbā.Tā ka esmu pieradis.
Vai par kaut ko bija jāmaksā?
Nē, jāmaksā nebija ne par ko.Vienīgi iztērēju naudu ceļam uz Rīgu, jo dators tika pirkts internetveikalā.Un protams laiks divas dienas pa pusei dienas ceļam.Vairāk gan nepirkšu internetveikalā, jo mums lauciniekiem tas nav izdevīgi, it īpaši, ja vēl kas sabojājas.Arī cenas internetveikalos ilgi jāpēta, lai tiktu skaidrībā.It kā jau tām cenām jābūt zemākām, bet bieži jau nemaz tā nav.Pietam mana pieredze rāda, ka internetveikalos strādā ne īpaši kompetenti ļaudis - bet tā ir tikai mana pieredze.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture