Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
VEIKALA nav realizeta prece -ka ar PVN Uz tēmu sarakstu
VEIKALA nav realizeta prece -ka ar PVN
Man kolegis ludza padomu -
piem - Jusu SIA XXX iepirka preci un samaksa PVN - ka paliek tad, ja prece nav realizeta 2 gadi un tagad norakstam zaudejumos?
Ka ir ar PVN?
Atbildes (7)
ja saimnieciska darbiba nebija veikta, tad laikam PVN bus jaatgriež, bet ja bija - tad es domaju, ka ar PVN nebus problemu
Ne veikals darbojas un darbosies, bet gramatvede vaditajai sakot, ka "ta ka preci noraksat zaudejumos, tad PVN it ka kaut ka jareverse????
neesmu likumā par PVN tadu lasījusi
Bet protams ka norakstīt vajag pamatoti
PVN gan nav jāaprēķina, kādreiz sen atpakaļ bija, neatceros kad atcēla. Par norakstījuma summu vienīgi varētu tikts palielināts UIN deklarācijā.
Bred kakoj to.Etottovar bil iz ES ?.Kakoj revers?Hotite spisatj sostavljajte akt i ukažite pričinu(srok ispoljzovanija istek,isporčen ili drugaja pričina)i na PVN eto nikak ne otrazitsja.
Давно уже не надо возвращать ПВН.
Mani ari ta apmulsinaja, jo ta gramatvede pat "bļaujot" uz vadītāju, ka ta vajagot darīt, bet es kaut ka neatceros, ka kada likuma norma to noteiktu, jo, ja es iegadajos preci, tad PVN tur jau bija un viss,
savukart, ja prece ir no ES, tad PVN
dekl.pa+ un -!!!
PALDIES VISIEM!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture