По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

VEIKALA nav realizeta prece -ka ar PVN Uz tēmu sarakstu

VEIKALA nav realizeta prece -ka ar PVN
Man kolegis ludza padomu -

piem - Jusu SIA XXX iepirka preci un samaksa PVN - ka paliek tad, ja prece nav realizeta 2 gadi un tagad norakstam zaudejumos?

Ka ir ar PVN?
Sindija
Sindija 23.01.2006 16:23
988 ziņojumi

Atbildes (7)

ja saimnieciska darbiba nebija veikta, tad laikam PVN bus jaatgriež, bet ja bija - tad es domaju, ka ar PVN nebus problemu
Ingajeva
Ingajeva 23.01.2006 16:28
254 ziņojumi
Ne veikals darbojas un darbosies, bet gramatvede vaditajai sakot, ka "ta ka preci noraksat zaudejumos, tad PVN it ka kaut ka jareverse????
Sindija
Sindija 23.01.2006 16:33
988 ziņojumi
neesmu likumā par PVN tadu lasījusi

Bet protams ka norakstīt vajag pamatoti
Ingajeva
Ingajeva 23.01.2006 16:35
254 ziņojumi
PVN gan nav jāaprēķina, kādreiz sen atpakaļ bija, neatceros kad atcēla. Par norakstījuma summu vienīgi varētu tikts palielināts UIN deklarācijā.
Sola
Sola 23.01.2006 16:44
2446 ziņojumi
Bred kakoj to.Etottovar bil iz ES ?.Kakoj revers?Hotite spisatj sostavljajte akt i ukažite pričinu(srok ispoljzovanija istek,isporčen ili drugaja pričina)i na PVN eto nikak ne otrazitsja.
Zinaidat
Zinaidat 23.01.2006 16:44
2085 ziņojumi
Давно уже не надо возвращать ПВН.
Martinas
Martinas 23.01.2006 16:45
38532 ziņojumi
Mani ari ta apmulsinaja, jo ta gramatvede pat "bļaujot" uz vadītāju, ka ta vajagot darīt, bet es kaut ka neatceros, ka kada likuma norma to noteiktu, jo, ja es iegadajos preci, tad PVN tur jau bija un viss,

savukart, ja prece ir no ES, tad PVN dekl.pa+ un -!!!

PALDIES VISIEM!
Sindija
Sindija 23.01.2006 16:56
988 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.