По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Spravka o dolgah Uz tēmu sarakstu

Spravka o dolgah
Dobrij denj. Vi ne podskazete-kakoi mozet bitj normativnij akt (i estli takoi) kotorij reglamentiruet sledujuscee: nam v nasem VIDe otkazalisj datj spravku o nasem dolge budzetu, soslavsisj na to 4to ne sdan ot4et po PPR. Ot4et deistvitelno ne sdan. No spravkato gorit. Skazite ktonibudj kak svjazana eta spravka o dolgah s otcetom??? Mi prosili-kakoi zakon? Skazali-estj, no s4as naiti ne mozem i spravku ne dadim:(
Drushka
Drushka 25.01.2006 12:10
326 ziņojumi

Atbildes (7)

В ВИДе центра района висит объявление, что перед получением справки о долгах перед ютетом необходимо сдать все отчеты и информировать об этом инспектора Вы могли сдать отчет и в этот же день заказать справку
Sm
Sm 25.01.2006 12:24
860 ziņojumi
a normativnij akt tam upomjanut?:(
Drushka
Drushka 25.01.2006 12:36
326 ziņojumi
К сожалению, внимания на это не обратила, просто приняла к сведению.
Sm
Sm 25.01.2006 12:48
860 ziņojumi
А что Вам мешает сдать отчет и сразу же заказать справку?
Sm
Sm 25.01.2006 12:54
860 ziņojumi
Uzhe sdaem. Prosto VID v Jurmale, mi v Rige, spravka gorjas4aja, i esli eto prosto VID vdrug tak pridumal, potomu4to im etogo tak zahotelosj, to prosto zhalj:( P.S. srazu preduprezdaju-ne ja ne sdala:)Vot s4as razgrebaem potihonku kto kogda i 4ego ne sdelal, ne sdal itd:(
Drushka
Drushka 25.01.2006 13:05
326 ziņojumi
В вашем случае нужно и распечатки по налогам взять. А то получите справку с долгами.
Bastet
Bastet 25.01.2006 13:09
3728 ziņojumi
Daa, uzhe vzjali, spasibo!:)Dolg 18 santim, hotja daze esli i bolsie dolgi, v dannom slu4ae nuzhna sama spravka, daze s dolgami...Poetomu ja i ne ponimaju principa svjazi otcetov i polu4enija etoi spravki. Nu prosto ne vizhu svjazi. Esli tolko VID tak stranno pitaetsa zastavitj vse otceti sdatj.
Drushka
Drushka 25.01.2006 13:19
326 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.