Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kases grāmata Tildes Jumī 2000
Sveicināti
Vai kāds vēl atceras vai Tildes Jumī 2000 gada bija iespējams izdrukāt kases grāmatu pa dienām. Ja nu gadījumā kāds zin, varētu man izstāstīt.
Jau iepriekš paldies..
Atbildes (12)
Man vispār ir vecā "Tilde" drukājas normāli, tikai vajag atcerēties lapas numerāciju, ar to tur ir OK
Paldies par info, bet es te visu laiku sēžu un nevaru atrast. Tajā kases grāmatā drukā visas operācijas vienu aiz otras, bet vajag katru dienu savā lapā.
vai tur nav iespējas uzlikt periodu no līdz?
Nav nekāda perioda. Kad spiežu uz izvēlnes drukāt kases grāmatu, viņš man atļauj drukāt visu vienā sarakstā, ne pa dienām.
naskoljko ja pomnju tam nado bilo vibiratj 01.01.06.-01.01.06., daljse 02.01.06.-02.01.06. i t.d.
Kurā veitā var uzstādīt to laika periodu, jo es nu nekādi nevaru atrast.
Man nav vecās versijas, bet manuprāt vajadzēja būt uz tā paša loga, kur izvēlēties drukāt kases grāmatu, papētiet vai tur zemāk kaut kur nav jāizvēlas periods, vai varbūt vispirms jāizvēlas periods parādīšanai uz ekrāna (izlase), bet pēc tam jādrukā.
nado filtr primenjatj. daljse period vibiratj.
Paldies visiem, nu tad beidzot izdevās.
Vēl tikai nevaru atrast kur var mainīt ar roku numurāciju kases grāmatai?
tas kaut kur iestatījumos jāmeklē (konfigurācija, autonumerācija).
У меня не было в старом Юмисе нумерации страниц. И еще там была "проблемка" - на листе печатается текущая дата, и если печатаь кассу с запозданием, то приходится переставлять каждый раз при распечатке очередного дня дату самого компьютера (справа нижний угол на мониторе). Очень неудобно.
ne objazateljno menjatj datu kazhdij raz, nado v funkcijah kompa snjatj opciju pechati dati i vsje
budet tolko ta chto v Jumise
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture