Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
NĪN,palīgā!!!!
Laikam nokavēju ar atskaiti.
Vai NĪN kopsavilkuma pārskats ir jāiesniedz arī tad, ja ēkas un angāri ir pārdoti 2005.gadaoktobrī un kur man jāsniedz.Panikaaaaaaa
Atbildes (9)
Ну Вы должны подать декларацию за 2005 год, а за 2006 год подавть не нужно. А в самоуправление Вы сообщили о продаже недвижимости?
Ir jāiesniedz VIDā kopsavilkuma pārskatu par 2005 gadu
Pašvaldībā iesniedzām. Ātri taisīšu atskaiti par 2005.gadu bet kas man būs par to ka es nokavēju?
quote: "Laikam nokavēju ar atskaiti."
>>>
Pēdēja diena ir 01.02.2006.
>>>
quote: "Vai NĪN kopsavilkuma pārskats ir jāiesniedz arī tad, ja ēkas un angāri ir pārdoti 2005.gadaoktobrī"
>>>
Tieši tā.
>>>
quote: "un kur man jāsniedz."
>>>
Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālaja iestādē, kurā Jūs reģistrēja kā nodokļu maksātāju.
quote: "bet kas man būs par to ka es nokavēju?"
>>>
Чирка.
В ВИДе может и пронести, если сдадут 2 числа:)
Ātrumā neko vairs nesaprotu, Kas kurā ailītē jāraksta tai pārskatā!!!
Deinucis почитайте методику заполнения. Вам кроме СГД еще нужно в самоуправление сдать. В крайнем случае вечером по почте отправите.
Centīšos cik varēšu, ja arī būs kāda kļuda, pa galvu jau neviens nesitīs.Paldies visiem!!!!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture