Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
autoapmācība
Kādas ir atsauksmes par autoskolu Gross auto?
Atbildes (452)
А сейчас вроде запрещено оказывать первую помощь. Даже из аптечки все лекарства убрали. У нас в школе пару занятий было этому посвещено и все.
Первую помощь на курсах специально врач читал (в 1998 году). Чтобы ее совсем отменили - что-то не верится мне.
nu autoskolā teica, ka tā ir jānokārto obligāti. Tikai nepateica gan kā tas norisinās? Vai mākslīgā elpināšana "mute mutē"?
saklausījos jau šodien šausmu stāstus, kā citas mācījušās braukt un likušas eksāmenus, kā instruktori "gāzuši eksāmenā", par iebraukšanu "bedrītē" 4 punkti. Bail pat palika.... bet tomēr pamēģināšu, nevar būt, ka trakāk nekā VID pārbaude.
trakāk nekā VID pārbaude

Ничего, все сдают и ты сдашь
do etovo ješjo daaaaljeko
Vai tiešām tagad ir tik briesmīgi? Kārtoju tiesības 95.gadā. Gan teoriju noliku no pirmās reizes, gan arī braukšanu. Kad pirmo reizi bija praktiskā braukšana, līdz tam savā mūžā nebiju pie stūres sēdējusi. Bet visu noliku.
Cleo, droši uz priekšu! Jo mazāk zini, kas tevi sagaida, jo vieglāk ir to paveikt. Bet, ja saklausīsies "briesmu" stāstus, no bailēm vien būs bailes uznākušas:) .

nu nav jau mani nemaz tik viegli sabaidīt

Noklausīties jau es noklausos, bet .... katram uztvere ir savādāka. Cits uztver ļoti traģiski jau vienu aizrādījumu no instruktora puses eksāmena laikā, citu nemulsina pat 3 nenolikti eksāmeni.
Kaut gan es pati vairāk piederu pirmajam tipam;)
bet es pie otrā

tāpēc ar nākošo otrdienu sākšu mācīties vēl arī ceļu satiksmes noteikumus.
Ой, спроси меня сейчас о правилах
Я правила в машине вожу, пару раз приходилось показывать полицейским
Albina,
можеш проверить свои знания:
http://www.koni.lv/files/lat_test.htm
Может, и мне положить? Заодно и правила почитаю, пока в пробке какой-нибудь стоять буду
Vai mākslīgā elpināšana "mute mutē"?
А как же!!! Главное, чтобы достойный напарник попался.
Irena, vot i ja o tom že, a vdrug nedostoinij popadjotsja?
Они все одинаковые - напарники, резиновые, Аннами или Янами кличут:)))
Бывает так, что вроде и школа известная, хорошая, а вот преподаватели могут попастся не очень. Хотя в той же школе другой преподаватель может быть очень хорошим. Мне к сожалению, теорию читали очень скучно, а инструктор вообще к..., ну тот, который траву есть. Теорию еще с грехом попалам самому можно осилить, но все равно лучше чтобы хоть какой-никакой скучный препод её поразжевывал. А вот от инструктора зависит очень много. Были бы вы в Риге, могла бы посоветовать ОЧЕНЬ хорошего специалиста - нашла я его в совсем другой и не такой популярной школе. Уже отправляла к нему пару знакомых - ни разу плохого не услышала.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture