Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Aktuālā diskusija
Kuriozs par VID Uz tēmu sarakstu
Dacis 01.03.2006 15:47
466 ziņojumi
466 ziņojumi
Atbildes (81)
...
to Mu-maija: Protams, ka *rekvizīts*. Sorry!
to Mu-maija: Protams, ka *rekvizīts*. Sorry!
Liepupe 01.03.2006 17:16
nav ziņojumu
nav ziņojumu
А про ВИД можно мноого курьезов рассказывать. Я недавно решила доброе дело сделать, отчетный период только прошел, на следующий день поехала за распечатками, думаю, дай доброе дело людям сделаю, народу у меня много, что мне,жалко, что ли, на дискетку данные социального скинуть. С полчаса я с этой дискеткой бегала по этажам, потому что с дискеткой надо отчеты в бумажном виде еще приносить. Я говорю, так, я вчера сдала. Мне, тогда и дискету надо было вчера приносить,а не сегодня. Потом , после этой беготни по этажам, все же приняли, оказали милость. Но выслушала я при этом.... Больше добрые дела делать не буду, не надо, пусть руками работают.
5.4.17. Zīmoga nospiedums
184. Zīmoga nospiedumu liek paraksta zonā vietā, kas dokumentā apzīmēta ar atzīmi “z.v.”. Ja šāda vieta dokumentā nav apzīmēta....
Ministru kabineta noteikumi
Nr. 154 (prot. Nr.23, 27.§)
Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi
184. Zīmoga nospiedumu liek paraksta zonā vietā, kas dokumentā apzīmēta ar atzīmi “z.v.”. Ja šāda vieta dokumentā nav apzīmēta....
Ministru kabineta noteikumi
Nr. 154 (prot. Nr.23, 27.§)
Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi
Liepupe 01.03.2006 17:23
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Liepupe, bet runa jau ir par to, ka kāds sakars zīmogam uz atskaites ar PPR izsniegšanu. Lūdzu, likuma pantu!
И не только. Во-первых правила еще аж 1996 года, с тех пор многое изменилось. Во-вторых, людей мучают только потому, что одни дураки на бланке м.п. написали, а другие такие же слепо ее требуют, хотя она(печать) им НЕ НУЖНА.
Амбера, Вы что то перепутали:)
Uzzi 01.03.2006 17:32
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Ksjusha кофе с пирожком хошь?:) ну чего разошлась сегодня???
Закон надо менять?-поменяем:)))
Закон надо менять?-поменяем:)))
Uzzi 01.03.2006 17:34
nav ziņojumu
nav ziņojumu
с мясом;)
???
???
Uzzi 01.03.2006 17:36
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Es izteicu savu viedokli tikai par to jautājuma daļu, kur runāts par to, ka *... Man vajadzēja iesniegt atskaites labojumu, bez labojumiem, bet ar zīmogu.* Ja traucēju apspriest tēmu - sorry! - neskatoties uz to, ka nenovirzos no tēmas.
Šeit > turpinājums manam coment 01.03.2006 17:23
:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=12822
(skat pašas beigas!)
Šeit > turpinājums manam coment 01.03.2006 17:23
:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=12822
(skat pašas beigas!)
Liepupe 01.03.2006 17:37
nav ziņojumu
nav ziņojumu
никакой работы! всем по пирожку!и домой:)
Uzzi 01.03.2006 17:38
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Iepr.coment sākuma daļa> Amberai
Liepupe 01.03.2006 17:38
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Ambera,s parasti pirms kautko īsti nesaprotu, atgriežos pie sākuma. Varu tikai ieteikt to darīt arī Jums.
Liepupe 01.03.2006 17:49
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Manuprāt padomāt vajadzētu tikai tādos gadījumos, kad *piesārņo* tēmu ar visu citu, kas nav saistībā ar jautājumu. Piemēri tālu nav jāmeklē, bet nav ienācis man prātā rakstiski kādam par to likt priekšā *...Izlasiet jautājumu un padomājiet...*
Liepupe 01.03.2006 18:01
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Верно,Liepupe, еще и пирожками всякими. Позор!
C2h5oh 01.03.2006 18:04
1948 ziņojumi
1948 ziņojumi
Xan 01.03.2006 18:18
4878 ziņojumi
4878 ziņojumi
Gribu papildināt, ka ši atskaite VID-am 2004. gadā tika iesniegta klātienē, ir VID-a zīmodziņš un darbinieces pašas pateica, lai uzraksta "bez zīmoga". Bet fakts, kā tads, ka dēļ zīmoga jāiesniedz labojums. Vai es nevarētu vienkārši aiziet uz uzlikt viņiem to zīmogu uz vecās atskaies? MK izstrādājot formu ir paredzējis, ka ir z.v. un viss.
Tiem, kas pieminēja MK not.154, tad šie noteikumi uz atskaišu formām nedarbojas, jo tās MK pieņem ar citiem noteikumiem. 154. not. paredzēti pārsvarā valsts un pašvaldības iestādēm, kā arī fiz./jurid. per, ja gribķādu doku iesniegt šim iestādēm. Nesen man nācās noklausīies kursus saistībā ar šiem noteikumie, kuros pat juristi tos apgāza ar attiecīgiem likumiem.
Tiem, kas pieminēja MK not.154, tad šie noteikumi uz atskaišu formām nedarbojas, jo tās MK pieņem ar citiem noteikumiem. 154. not. paredzēti pārsvarā valsts un pašvaldības iestādēm, kā arī fiz./jurid. per, ja gribķādu doku iesniegt šim iestādēm. Nesen man nācās noklausīies kursus saistībā ar šiem noteikumie, kuros pat juristi tos apgāza ar attiecīgiem likumiem.
Dacis 01.03.2006 22:54
466 ziņojumi
466 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt