Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Izziņa par vidējo izpeļņu. Uz tēmu sarakstu
Atbildes (11)
Ja viņam ir minimala alga, tad vienkārši uzradiet esošo minimalo algu - 90 lati. Varat arī paskaidrot iekaviņās, ka pagajušo gadā darbiniekam min.algabija 80 Ls (kaut ko tāda veidā).
Bet vispār bankas prasa izziņu par pēdējiem sešiem mēnešiem. Un reāli tā bija 80 latu pagājušo gadu un 90 latu šogad. Izrēķiniet vidējo.
Pirmkārt jādoma ne par to - ko prasa banka, a par to - kāpēc! Skaidrs, ka darbinieks vēlas kreditu vai kaut ko citu 2006 gadā noformēt. Un banku pirmkārt interese vai būs darbiniekam šinī gadā maksātspēja.
Hansabanka parasti prasa darba algu par pēdējiem sešiem mēnešiem, tad izziņā tā arī var norādīt - bruto algu par katru mēnesi atsevišķi pēdējā pusgadā (septembrī-februārī).
T! Neredzu jūsu tekstā: "Bet vispār bankas prasa izziņu par pēdējiem sešiem mēnešiem. Un reāli tā bija 80 latu pagājušo gadu un 90 latu šogad. Izrēķiniet vidējo." manu domu par to, ka bankas pakalpojumu darbinieks grib saņemt 2006 gadā, kad viņa alga būs 90 lati, bet ne 80, kā 2005. gadā.
Es biju domājusi pēdējos 6 mēnešus, kas skar arī pagājušo gadu. Kā citādi tad lai nosaka vidējo algu.
Bet var izziņu rakstīt tā, lai ir izdevīgi darbiniekam - ka vidējā ir 90 latu.
Es taču neuzstāju.:)
Bet var izziņu rakstīt tā, lai ir izdevīgi darbiniekam - ka vidējā ir 90 latu.
Es taču neuzstāju.:)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt