Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
grāmatvedības programma''Zalktis"' Uz tēmu sarakstu
grāmatvedības programma''Zalktis"'
Lūdzu paskaidrot,ja kādam ir jau ši programma ''Zalktis"un jūs viņa strādājiet.Esmu nopirkusi programmu,bet ka lietot
nesaprotu.Itka visu kas tur prasits darīju,bet nekas neiznāk,un vēl visur rakstas ka ta demonstrējama versija.Esmuizmīsuma tagad....Lūdzu palīdzēt
Atbildes (9)
Es ari tikko nopirku. Manuprat diezgan saprotama, nepatik tikai dazas ipatnibas
Viniek ir ari telefons, kur var pazvanit par konsultacijam
Programma ir
saprotama.Irsavas īpatnības.Orhideja25, uz jautājumu ka Jūs neko nesaprotat, mēs nevarēsim Jums palīdzēt.Jums ir jāizveido datubāzes ceļš.Sekojiet instrukcijai - rokasgrāmatā.
Strādāju ar Zalkti diezgan ilgi, problēmu it kā nav.Javaru palīdzēt, rakstiet
mairita.b@inbox.lv tā būs vienkāršāk.
Uzdodiet konkrētākus jautājumus.Ja esat uzstādījusi jau programmu un datu bāzes ceļu izveidojusi, tad vadiet iekšā datus.Uzņēmuma datus, darbiniekus, savas struktūrvienības, sadarbības partnerus.Pielāgojiet un izveidojiet savu kontu plānu.
Šeit jau arī jābūt , diskusijai kās jādara sākot strādāt ar "Zalkti" man jau liekas, ka viss ir ļoti vienkārši
Pieaugums mūsu pulkā,to kuri strādā ar Zalkti :)...Prieks!
Paldies par visu :).Es esmu izveidojusi visu,kas bija uzradīts rokas grāmata.Labi meiģināšu tikt gala,jamācas rīkoties :(.
Veiksmi darbā, Orhideja25! Gan jau pamazām vikk būs OK. Arī es jau kādus 4 mēnešus strādāju ar Zalkti. Viegli apgūt, manuprāt vienkārša programmiņa. Bet gan jau radīsies kāda problēmiņa. Pieņemiet "Zalktis" pulciņā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture