Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Uzņēmuma dibināšana-kas jādara?
Ir radušies daži plāniņi jauna uzņēmuma dibināšanai. Mans jautājums - vai kādam ir, vai kaut kur var atrast materiālus, informāciju, kas jādara, dibinot jaunu uzņēmumu (SIA)? Kur būtu viss izskaidrots ar ko jāsāk, gan lietvedībā, gan grāmatvedībā... Kas pēc kā jādara? Tāds sīks apraksts par to visu... Protams var meklēt informāciju dažādās mājaslapās utt., bet vēlētos tādu materiālu, kur viss būtu vienkopus, lai neapjuktu un visu izdarītu kārtīgi...
Atbildes (17)
За три дня-100:)))
Болтливый новичек.
C2h5oh
За три дня-100
Болтливый новичек
ТАКИ УДАЛИЛИ ТЕМКУ ПРО СИА:(
Да и правильно сделали. А что, информации не сохранилось?
Количество сообщений уменьшилось
Что же такое было в темке, что ее удалили?
Помнится, удалили мою тему про Сатверсме, так и не знаю, что там понаписали крамольного. Неужели опять политика?
Ну что типа того,выяснение национальных отношений.
Я столько ципирок потеряла! Две такие емкие темы "ушли"
Ага, в топе пользователей у тебя число сообщений побольше
Un varbūt tagad par tēmu turpināsim? Vai tiešām nevienam nav nekādu ieteikumu :-?
Protams var meklēt informāciju dažādās mājaslapās utt., bet vēlētos tādu materiālu, kur viss būtu vienkopus, lai neapjuktu un visu izdarītu kārtīgi...
УГУ- я посижу поокаю, а вы поищите да в рот положите;)
Не много ли хотся?
Читайте КЗ, закон о ГОП и т.д.
Skeri uzrādītajā lapā ir itin viss, kas autoram nepieciešams un ar visiem linkiem turklāt...
Ssandra, Вы уж сходите по указанной ссылочке в малый бизнес, более подробно уже не расскажешь.
F12-šķiet esi mani pārpratis-es jautāju "vai ir šāda informācija" nevis "sameklējiet man visu un atsūtiet uz e-pastu".
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture