Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kā rīkoties tālāk????
Sveiki! Mans šefs uz savu galvu (kā tas mēdz notikties) ir nopircis cita uzņēmuma akcijas - visas. Ir līgums par pirkšanu pārdošanu. Tagad nesaprotu, ko darīt tālāk - vai tas skaitās kā ieguldījums citā uzņēmumā, varbūt jātaisa par meitas uzņēmumu??? Vienvārd' sakot, lūdzu palīdziet ar informāciju, pirms tam neesmu neko tādu darījusi. Liels paldies!
Atbildes (5)
Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Sorry! Man viss sanāk vairumā
Paldies! Tad sanāk, ka jāmaina arī statūti - neesmu nekāda juriste, bet esmu kaut kur to lasījusi.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture