Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
datums uz Gada pārskata
Man uz katras Gada pārskata sastāvdaļas ir Valdes paraksti un vieta datumam.Protokolsir datēts pieņemsim ar 20.004.
Kāds datums man jāliek uz gada pārskata sastāvdaļam? Loģiski kāda dieniņa iepriekš vai pats Protokola datums?
Atbildes (8)
Nav tik būtiskas nozīmes.Bet mums gan valdes paraksti ir tikai un gada pārskata pēdējās lapas.
Mums tas bija tāds strīdīgs jautājums par to parakstīšanu, jo katrs jau likumu saprot kā grib.Tāpēc aizrakstījām šo jautājumu par parakstiem uz VIDu, un atbilde bija sekojoša, ka Valde paraksta katru Gada pārskata sastāvdaļu atsevišķi.
Bet mūsu zv.revidentamir pārliecība , ka gada pārskats ir viens vienots dokuments un jāparaksta kā viens vienots dokuments dokumenta beigā.Nu bet tam jau nav būtiskas nozīmes.
Я поставила везде единую дату 20.04.
Es lieku uz uz vairākām lapām datumus, bet arī vienu un to pašu (lai nav jālauž nevienam galva)
Смешно, но в этом году 20 апреля и у меня любимая дата для всех балансов
Kāpēc ne 21.?-Laimīgais skaitlis
Ну здесь мне кажется разницы нет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture