По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Preces ar 5 un 18% _uzskaite Uz tēmu sarakstu

Preces ar 5 un 18% _uzskaite
Vai kāds(a) man var pateikt, kur varētu vairāk palasīt par preču uzskaiti uzņēmuma iekšienē?

Ja preces ir ar divām % likmēm, tad tām uzskaite ir jāveic atsevišķi (pašizmaksa / uzcenoj. / PVN / kopā).

Un kā ar inventarizācijas saraktiem? - atspoguļot pašizmaksā, pārdošanas cenās...

... varbūt ir kāda laba grāmata kādam zināma?
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 12:01
20 ziņojumi

Atbildes (6)

u menja tože estj i 5%, i 18%, i eščo neapliekamie. Učot vedu razdeljno: razdeljno tovarnij učot, razdeljno sekcii na EKA. Inventarizacija po cene zakupki, hotja v nekotorih firmah delaju i po zakupke i po prodažnoj. V prošlom godu VID pri proverke zaprosil akt inventarizacii v prodažnih cenah, zakupočnie ceni ih ne interisovali v tom slučae
Jelenagurska
Jelenagurska 30.04.2006 12:16
732 ziņojumi
Es veicu uzskaiti gan iepirkuma cenās(priekš gada pārskata)un realizācijas cenās šefu zināšanai.Pārdodam atsevišķās sekcijās EKA.Arī PVN deklarācijās izdalu atsevišķi.
Aivareno
Aivareno 30.04.2006 12:18
6641 ziņojums
Vēl viens jautājums:

Vai jūs preču uzskaitē izmantojat kādu datorprogrammu? vai vienkārši excel? vai...
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 14:10
20 ziņojumi
ja poka ne ispoljzuju, ručkami svoimi vsjo delaju
Jelenagurska
Jelenagurska 30.04.2006 17:24
732 ziņojumi
Paldies par info
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 17:30
20 ziņojumi
Es vadu datorā.Bet kādreiz kad izpildīju grāmatveža palīga funkcijas, rakstīju inv.sarakstusun aprēķinus veicu ar roku.:)
Aivareno
Aivareno 30.04.2006 18:09
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.