По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Skaidra nauda bankā Uz tēmu sarakstu

Skaidra nauda bankā
Vai uzņēmumam ir tiesības izrakstīt čeku skaidras naudas saņešanai no bankas konta fiziskai personai,piemēram,samaksa par pamatlīdzekli(ir līgums).Vai drīkst tikai no kases?
Kaiva
Kaiva 22.08.2003 17:02
6 ziņojumi

Atbildes (4)

Drīkst arī no banka. Tikai izņemot līgumu vajag vēl noformēt iepirkšanas aktu no fiziskai personai un izziņu no viņa, ka tās pamatlīdzeklis ir viņa personīgā manta un tas pardošana nav viņa saimnieciskā darbība. Un vēl nakošajā menesī vajag nodot pielikumu Nr.5 MK not.166/2000. Sk.šeit nodaļā Veidlapas.
Julijatim
Julijatim 23.08.2003 00:08
8799 ziņojumi
Šeit ir kārtējais gadījums,kad tiek maksāts par nekustamo īpašumu-uzņēmums ar to nodarbojas.Protams ka ir līgums, bet vai par katru pārdoto māju man jāsniedz ziņas? Tad jau man tas vien jādara.
Kaiva
Kaiva 25.08.2003 09:36
6 ziņojumi
О любых выплатах физ.лицам нужно сообщать в СГД (приложение 4,5,6), правда есть исключения (например правила КМ 357 пункт 78. При покупке недвижимости у физ.лица и выплате вознаграждения (если Вы не удерживаете ПНН) Вам нужно подать в СГД приложение 5 (сдается 1 раз в год до 1 февраля).
Amuil
Amuil 25.08.2003 10:09
26370 ziņojumi
Tā kā šī man ir jauna nozare, rodas daudzi jautājumi.Paldies par atbildēm. Noteikti meklēšu informāciju. Kur vēl varētu meklēt informāciju saistītu ar nekustamo īpašumu pirkšanu, pārdošanu? Vai ir kāds izdevums? Būšu pateicīga par atbildi.
Kaiva
Kaiva 25.08.2003 10:30
6 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.