Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Skaidra nauda bankā Uz tēmu sarakstu

Kaiva 22.08.2003 17:02
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Atbildes (4)
Drīkst arī no banka. Tikai izņemot līgumu vajag vēl noformēt iepirkšanas aktu no fiziskai personai un izziņu no viņa, ka tās pamatlīdzeklis ir viņa personīgā manta un tas pardošana nav viņa saimnieciskā darbība. Un vēl nakošajā menesī vajag nodot pielikumu Nr.5 MK not.166/2000. Sk.šeit nodaļā Veidlapas.
Šeit ir kārtējais gadījums,kad tiek maksāts par nekustamo īpašumu-uzņēmums ar to nodarbojas.Protams ka ir līgums, bet vai par katru pārdoto māju man jāsniedz ziņas? Tad jau man tas vien jādara.

Kaiva 25.08.2003 09:36
6 ziņojumi
6 ziņojumi
О любых выплатах физ.лицам нужно сообщать в СГД (приложение 4,5,6), правда есть исключения (например правила КМ 357 пункт 78. При покупке недвижимости у физ.лица и выплате вознаграждения (если Вы не удерживаете ПНН) Вам нужно подать в СГД приложение 5 (сдается 1 раз в год до 1 февраля).
Tā kā šī man ir jauna nozare, rodas daudzi jautājumi.Paldies par atbildēm. Noteikti meklēšu informāciju. Kur vēl varētu meklēt informāciju saistītu ar nekustamo īpašumu pirkšanu, pārdošanu? Vai ir kāds izdevums? Būšu pateicīga par atbildi.

Kaiva 25.08.2003 10:30
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt